En fin afslutning på arbejdsugen

En fin afslutning på arbejdsugen - Danmark, sommeren 2016

Fredag er en helt særlig dag og en fin afslutning på arbejdsugen

Det er fredag. Det er snart weekend, men inden vi når den, skal vi have Garnudsalg åbent for gæster.

Fredag er en særlig dag. Det er den både fordi den indleder weekenden, men også fordi den giver os mulighed for at byde vores kunder indenfor på det, der til dagligt er vores lager og pakkecentral. Det ligner ikke hverken et lager eller en pakkecentral, når vi slår dørene op. Så ligner det en butik. Bag det ligger et stort arbejde. Torsdag er altid travl og intens, for vi skal pakke ordrer og siden også nå at rydde op efter ugens arbejde, så der kan støvsuges, finpudses, vaskes ned og hænges op.

Vi synes alle, at fredag er særlig. Det er en mulighed for at hilse på vores kunder og det sættes der stor pris på. Jeg er oftest ikke på gulvet. Jeg sidder inde bagved på kontoret og arbejder med alle de ting, jeg ikke når i hverdagen og så er jeg ind imellem inde på gulvet, når jeg synes, at jeg har overskud til det, ligesom jeg afløser i pauserne.

I dag arbejder jeg med at opdatere skilte. Jeg skriver tekster. Jeg laver ind imellem en strikkeprøve eller to. Jeg render til og fra og så kigger jeg ud på det regnvejr, der har lagt sig som en tung dyne over Nordjylland. Det skulle følges af opklaring, men det er vist først i aften. Sensommer er nærmest blevet til efterår, men de lover, at sommeren vender tilbage i næste uge og jeg kan slet ikke vente, for jeg har en skøn terrasse, som slet ikke er brugt nær nok denne sommer.

Jeg drømmer om sensommer på terrassen

Jeg drømmer om at spise grillet fisk i aftensolen. Jeg drømmer om at komme hjem fra arbejde, brygge en kop te og sætte mig ud i solen og strikke en time eller to. Jeg drømmer om aftenture ud i det blå med kameraet, som skal forevige de flotte landskaber, der udgør bagtæppet til mit liv.

Jeg håber, at jeg får mine drømme opfyldt. Det ville gøre så godt i en sommer-tørstende sjæl som min. Be’ om …

Relaterede skriv

7 kommentarer

 • Svar
  Pernille
  14. august 2016 at 13:30

  Og når vi som kunder besøger jeg en fredag, ser vi slet ikke det store arbejde I lægger før, men blot den glæde og smilendehed I møder os alle med.
  Jo – jeg har også hørt om varme næste uge :)

 • Svar
  Catarina
  13. august 2016 at 07:37

  Jeg drømmer og hepper på det samme og håber vi bliver forkælet med dejlige sensommerdage :-D Rigtig god weekend til jer i det høje nord. :-D

 • Svar
  mormormedstiletter
  12. august 2016 at 21:22

  Uh ja, og jeg drømmer også om mere sommer og om at sejle i vores skønne skib og grille ude på broen og alt det dejlige som vi forbinder med den danske sommer:-) Lad os krydse fingrene for at vejr-profeterne har set rigtigt denne gang;-)
  Dejlig weekend til dig og dine!

 • Svar
  Annie hartvig
  12. august 2016 at 14:52

  Hvad gør lidt regnvejr med den dejlige stemning I altid har i Garnudsalg…… Bare solen bryder igennem kl 18 når I går til weekend ikk ☀️

 • Svar
  A+K/VenterPaaVinBlog
  12. august 2016 at 12:54

  Min søsters altan er heldigvis med lidt overdække, så håber vejret er til at nyde et glas vin netop der, senere idag. Nu må vi se, om det stilner af (:

  God weekend.

  – A

 • Svar
  Randi
  12. august 2016 at 12:54

  Jeg har tidligere hørt om jeres garnlager, men først nu fundet ud af, hvor I har til huse, så nu glæder jeg mig til at besøge jer, når efteråret kommer og jeg skal igang med noget nyt hækleri – jeg har lige et par UFO’er, der skal gøres noget ved
  God weekend

 • Svar
  conny
  12. august 2016 at 12:40

  – og jeg drømmer om at være i omegnen af Aalborg en dag, hvor Garnudsalg har åbent, og at der så er tid til at tage på besøg i garnhimlen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)