16

Mere end en uge komprimeret til lidt ord og et par fotos

For en uges tid siden fik jeg chancen for at komme ud i marken i mere end én forstand, skulle det vise sig. Vi skulle nemlig fotografere blandt andet mit nye sjal, Hanami. Sjalet er ude til teststrik, så det var på tide at få taget de billeder, der skal ledsage opskriften.

Vi kørte først til Nøvling. Foran kirken ligger en rapsmark, som ville danne en smuk baggrund for sjalet, som egentlig er opkaldt efter det japanske begreb for det at nyde det flygtige i de blomstrende kirsebærtræer. Vi vidste, at der senere ville blive lejlighed til at fotografere under blomstrende kirsebærtræer, men en gul rapsmark  gråvejr er simpelthen en fabelagtig mulighed for at gengive et af de sikreste tegn på forår, vi finder i Danmark.

Mere end en uge komprimeret til lidt ord og et par fotos

Det blev nogle virkelig fine billeder, som lige nu ligger og venter på, at jeg bestemmer mig for, hvilke der skal ledsage opskriften. Også de fotos, vi tog under kirsebærtræerne, blev skønne. De sjoveste, var dem, Anne-Cathrine ikke vidste, at jeg tog.

Jeg havde travlt den uge og egentlig havde jeg slet ikke tid til at skulle ud, for at tage fotos, men tidspunktet bestemte hverken jeg eller Anne-Cathrine. Det gjorde kirsebærtræerne og det skulle vise sig, at det var rigtig godt for mig, at komme ud og få et lille åndehul, inden jeg igen skulle hjem til sprit-tuscher og gult papir …

Vi havde Åbent Hus i sidste uge. Jeg skrev skilte og gjorde klar til fire dage. Torsdag, fredag, lørdag og søndag var vi alle på arbejde og det var en fest! Vi havde det så sjovt og sikke skønne kunder, vi har. Vi er ekstra taknemmelige efter sådan en weekend, Kenneth og jeg.

Mandag havde vi givet personalet fri. De havde brugt en skøn mulighed for at holde fri med familien på at stå i Garnudsalg, så selvfølgelig skulle de have fri. Kenneth og jeg tog på arbejde og sluttede aftenen i Hadsten, hvor vi skulle fejre en rigtig god ven. Hun blev halvtreds. Den slags skal fejres, så hendes skønne mand havde arrangeret surpriseparty for hende og jeg skal love for, at hun blev overrasket. Vi sad udenfor til ind i aftenen. Det er første gang, vi har prøvet det i år.

Pelle er familiens hund og er han ikke skøn? Han er akkurat lige så god en hund, som Oskar er. Mild og rar og ikke mindst rigtig sjov.

Siden er dagene gået med raske fjed. Jeg har haft aftaler hver eneste dag. I dag var kontrol hos hudlægen. Jeg skulle have kontrolleret stedet, hvor de fjernede kræften, vi fandt for tre måneder siden. Det så heldigvis godt ud, men sikke en forskrækkelse og helt godt havde jeg det ikke, mens jeg sad i venteværelset og ventede på at blive kaldt ind.

Foråret er ankommet og i dag er sommeren endda landet på Tjørnevang for en kort bemærkning. Det er dejligt og det er tiltrængt. Vi har dog ikke tid til at nyde den. Vi er i gang med at renovere, så vi pudser, finpudser og maler. Bagefter skal vi lægge klinker og så fortsætter vi med at pudse, finpudse og male. Ind imellem kommer der håndværkere, som laver det, vi ikke kan, men vi giver os gerne i kast med det meste og Kenneth er for sej.

Måske vi en skønne dag bliver klar til at nyde. Jeg tror det, men indtil da, giver vi den gas :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  20. maj 2017 at 19:19

  Dejlige forårsbilleder som virkelig viser det danske forår når det er aller smukkest. :-D
  Kræft er noget helvedes lort. Dejligt at kontrollen var ok og du forhåbentlig stadig skal gå til kontrol. For det er ikke at spøge med. Klem til dig.

 • Avatar
  Reply
  Dortheivalo
  19. maj 2017 at 02:28

  Jeg er fan af dine billeder!
  Du tager de fedeste øjebliksbilleder og jeg er vild med dem.
  Og så er du fantastisk til at strikke og lave opskrifter.. altså og til at skrive og fortælle. Og hvor jeg glad på dine vegne at dit kontrolbesøg var et godt besøg med god besked.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. maj 2017 at 13:11

   Tusinde tak, Dorthe Ivalo. Dine ord betyder meget for mig og ja, det var en lettelse med den besked :-)

 • Avatar
  Reply
  Donald
  18. maj 2017 at 23:38

  Sikken et skønt sjal på en skøn pige i en skøn raps-mark! Ih! :) ❤

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. maj 2017 at 13:10

   Tak Donald, den pige er virkelig skøn :-)

 • Avatar
  Reply
  Kaja
  18. maj 2017 at 22:46

  Tak for de skønne billeder og af den fantastisk flotte sjal, den glæder jeg mig til. Dejligt hudlægen var tilfreds, kom selv i den samme situation for 1 1/2 år siden og fik det fjernet med stråler, men hold godt øje i fremtiden det lønner sig, Liselotte.
  Er flyttet ned midt i landet og kan desværre ikke besøge jer så tit i Garnudsalget, men nu hvor tingene er ændret og jeg hører der siges: “det bedste for jer alle” – må jeg se om jeg kan få mig samlet om strikketøjet og livet igen.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. maj 2017 at 13:10

   Jeg vil holde meget godt øje Kaja – og jeg ved, at du er flyttet og jeg håber, at det har været den rigtige beslutning :-)

 • Avatar
  Reply
  Jannie
  18. maj 2017 at 19:03

  Tænk jeg læste det som at du giver et glas………god sommer!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. maj 2017 at 13:09

   Jamen det gider jeg da også gøre, men det var nu ikke det, jeg skrev, Jannie ;-)

 • Avatar
  Reply
  mormorsweb
  18. maj 2017 at 14:57

  Du har et meget godt foto blik

 • Avatar
  Reply
  Erika
  18. maj 2017 at 14:01

  Oki, den hoppede lige på en anden konto, men heldigvis er der ikke så mange Erika´er, så du kan nok godt gætte, at kommentaren hører til mig. ;-)

 • Avatar
  Reply
  Erika
  18. maj 2017 at 13:59

  Uh, de kontroller. :-(

  Sjalet er helt ufatteligt smukt. Jeg smider det straks på pindene, når opskriften er klar. <3

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. maj 2017 at 13:08

   Tak, Erika – og ja, de kontroller kan vist tage pippet fra de fleste :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  18. maj 2017 at 13:53

  Skønne billeder af søde AC og dit fine strik. De der gule marker og lyserøde træer gør en helt kulret.
  Du har mange i din nærhed, men hvis du en dag mangler en til at holde hånd ved en kontrol, så siger du bare til ❤

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. maj 2017 at 13:08

   Du ville være god at holde hånd med, er jeg sikker på. Tak :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)