10

Måske ikke med den gode vilje

Nogen af os er meget tidligt oppe. Måske ikke med den gode vilje, men i stedet kan det handle mere om, at der er en lille hund, som ikke tåler at høre, at jeg er vågen eller bare vender mig, så snart lyset er her. Så står han logrende ved siden af sengen og kigger forventningsfuldt på mig.

Selvfølgelig står jeg op. Vi får ordnet, det vi skal og bagefter er der kaffe og pludselig husker jeg, at jeg endelig er flyttet ind på mit værelse. Kenneth og jeg præsterede i en grad, jeg ikke troede muligt, da vi i går nedtog en bordplade på godt 3,5 meter og hele 90 cm dyb i MASSIV ASK. Vi skar den til i nye mål, så den ville passe oppe på mit nye værelse og herefter – og det var så vildt – fik vi den bugseret ned i gulvhøjde, løftet op i øjenhøjde to gange, og siden videre på to små rullebrædder. På den den måde kom vi på tværs af huset og ind på det nye værelse, hvor vi fik den op på de skinner, vi havde monteret i væggen.

Vi er jo ikke uddannet tømrer, men …

Ingen af os skal ikke være tømrer, men vi er sluppet hæderligt fra at ramme målet på pladen. Huset er gammelt og skævt, så at vi er lykkes med at få skåret pladen, så den gled lige ind på plads uden at ridse væggene er jo nærmest lige til en en medalje til hver, hvis du spørger mig. Det er SÅ godt og jeg sidder ved bordet lige nu og skriver med den fineste udsigt til gårdspladsen med den smukke kastanje, store lavendler og den bil, jeg elsker.

Vinduerne skal males, før vi er helt i mål med renoveringen af dette værelse, men vi er virkelig tæt på at være der nu og jeg elsker at være her. Jeg er bare så glad for det :-)

Måske ikke med den gode vilje

Om lidt skal jeg i gang med at lægge de sidste ting på plads i skuffer. Jeg skal have indrettet de små hjørner, der er uundgåeligt nødvendige på mit bord og jeg kan endelig se frem til at komme i gang med at sy igen. Det er i hvert fald planen, at jeg vil det. Måske først til vinter, men så …

Når Kenneth står op …

Når Kenneth engang er stået op, har vi en aftale om at gå i gang med de to daybeds, vi skal have lavet ude på Feddet. Kenneth skal hente paller, for det er dem, vi har planer om at anvende. Vi vil gerne have løftet bænkene over jorden, så det bliver let derude.

Lige nu står der fire stole og et bord derude. Jeg elsker stedet efter det nye gulv, vi har lagt. Ingen træk og lunt og varmt uanset vejret udenfor er stedet pludselig blevet meget mere attraktivt, end det var tidligere. Stenene er med til at holde på varmen langt ind i aftenen og derfor er jeg sikker på, at Feddet også bliver et dejligt sted langt ind i efteråret.

Vi har ikke sat én eneste plante på terrassen endnu. Ikke en sommerblomst er der derude. Til gengæld er der et kæmpestort oliventræ og så går det nok en tid endnu, men selvfølgelig skal der lige en blomst eller to til. Vi har ikke været meget hjemme de sidste måneder, så vi er aldrig nået til at plante noget som helst og skal jeg være helt ærlig, gør det mig ingenting, men nu skal det altså være.

Jeg har købt plantekasser/rumdelere til terrassen. De skal fyldes med lavendler, som vil holde år efter år. Jeg elsker lavendler og gennem de 21 år, vi har boet på Tjørnevang, har jeg sat utallige. Mange er gået til, men andre står her stadig og minder om den sommer, vi satte dem.

Lige nu regner det. Det bliver ikke ved. Der skal nok komme tid til sofa-nydning ude i hjørnet på terrassen, men i første omgang er det kaffetid og bagefter venter der lidt garn, der skal lægges på plads og så paller og en stak plantekasser, så der er ingen grund til, at vi skal kede os. Lediggang er roden til alt ondt. Som om …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  8. juli 2017 at 19:52

  Jeg vil så gerne gide sy. Så nu prøver jeg at snyde mig selv med små projekter og håb om mere lyst.
  Når jeg først er i gang, glemmer jeg hvorfor jeg udskyder :)

  Jeg gad godt have en plads til symaskinen, så den ikke hele tiden skal flyttes. Jeg tænker at en dag, når det sidste barn er flyttet hjemmefra …

 • Avatar
  Reply
  Anette
  2. juli 2017 at 20:13

  Lyder som en herlig dag
  kender godt de hunde…

 • Avatar
  Reply
  Kaja
  2. juli 2017 at 13:18

  Dejligt at følge lidt med i jeres nye ting i går og makker med, det ser spændende ud. Ærgeligt med en mistet ferie, men tror du har det som mig, – hvad gør det med en aflyst ferie når man kan være der for den som lige nu har brug for dig. Min erfaring var at de 14 dage jeg mistede fik jeg i rigt mål tilbage, og gav mig ro indeni ved at være tæt på.
  Ønsker jer en god sommer, og håber der senere bliver dage til lidt ferie.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. juli 2017 at 17:20

   Det bliver dejligt, det hele, Kaja og ja, vi skal være der :-)

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  2. juli 2017 at 13:10

  Skønne planer for dagen. Det bliver så lækkert, både dit værelse og Feddet :-)
  Vi har hyggedag for vejret er lidt lumsk og så gider vi ikke tage ud, for med vores held bliver vi garanteret fanget i en af de store byger ;-) – og hvis jeg først bliver våd, er jeg ikke sikker på jeg får lov til at komme ind i bilen igen :-P

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. juli 2017 at 13:14

   Nej, der er nok blevet strammet op på adgangskravene til den firhjulede ;-) Det går godt fremad her, så vi ender såmænd nok med at nå det meste af det, vi planlagde at nå i morges :-)

 • Avatar
  Reply
  conny
  2. juli 2017 at 10:10

  Tillykke med værelset og god arbejdslyst.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. juli 2017 at 10:20

   Tak Conny og jeg er godt i gang :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  2. juli 2017 at 09:47

  Bare tag den med ro, mon ikke I har ferie nu? Jeg er sikker på, at I kommer i mål med et lækkert opholdssted for to og firbenede væsener. God søndag til jer.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. juli 2017 at 10:20

   Tak Lene og jo, vi skulle jo egentlig have ferie nu, men den er ikke rigtig blevet, som vi håbede, så nu er vi sådan midt imellem ferie og hverdag og jeg arbejder fortsat. Det samme gør Kenneth. Vi håber at holde lidt fri ind imellem, men nu er der ikke mange dage til mors operation og derefter ved vi ikke, hvad dagene vil bringe. Vi holder vejret.

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)