7

F R E D A G S L I S T E N

Det er fredag. Hvis verden vendte rigtigt, var jeg nu et sted i det sydlige Tyskland. Kenneth og jeg ville nu være på vej ned, hvor solen skinner, tomater smager af tomater og livet ville i nogle uger være ukompliceret, kærlighedsfyldt, velsmagende og rart.

Jeg ville vide, at de første to uger skulle tilbringes i en skøn, velkendt landsby i Dordogne. Jeg skulle nyde lange svømmeture, god mad og det dejligste selskab, jeg kan forestille mig. Jeg ville også gå og glæde mig til at overraske Kenneth med nogle overnatninger på kanten af Lago di Como. Vi skulle se solen gå ned over søen, mens vi mindede hinanden om, at 25 år  er en sjat, men langt fra mange nok.

Sådan er det ikke. En aflyst sommerferie ligger forude og jeg prøver stadig desperat på ikke at græde flere tårer over det. Det er ikke let, for det er mit års absolutte højdepunkt og noget, jeg glæder mig til i mange af årets måneder. Faktisk allerede fra det allertidligste efterår, hvor jeg allerede begynder at drømme om næste års sommerferie og i år var den ganske særlig, fordi vi skulle fejre hinanden og vores sølvbryllup.

Det er fredag. Hvis verden vendte rigtigt, var jeg nu et sted i det sydlige Tyskland.

Lige præcis i denne sammenhæng, er jeg ikke i stand til at slå det hen og finde andet, der kan gøre mig glad. Der er ingen erstatning og jeg er meget ked af det. Sådan er det bare.

Fredag er det dog stadig og derfor er det tid til FREDAGSLISTEN, som kommer her og afspejler lidt af ugen.

  1. Måske du synes, at nogen kunne trænge til at blive mindet om, at kvinden er den, der har vundet lotteriet og er indehaver af det eneste organ i menneskekroppen, der udelukkende er dedikeret nydelse. Vi er i grunden temmelig heldige, synes jeg.
  2. T-Michael, the coolest guy in the Universe, eller i hvert fald en virkelig cool Bergen-borger, som har klasse og en stil, som er über-lækker, hvis du spørger mig. Tjek også dette ud. Lækre mænd.
  3. Photoshop Battle – jeg er vild med adskillige af idéerne.
  4. Jeg drømmer om at forære Kenneth et sæt Isle of Lewis chessmen. Gerne dette. Oveni ønsker jeg så, at jeg finder tålmodigheden til at finde skak interessant, for tænk om vi kunne spille skak i ny og næ. Nu bliver det mest til alt muligt andet, men gerne Backgammon.
  5. Jeg drømmer om at blive klar med mit nye værelse, men tømreren svigtede os i dag, hvor han ellers skulle være kommet. Måske vi selv kan klare den opgave, der lå inde på værelset. Jeg håber det, for jeg ville så gerne videre med det projekt. Jeg er næsten klar og mangler bare lige at få monteret en lang bordplade.
  6. Jeg drømmer også om at få etableret den/de daybeds, vi gerne vil have ude på Feddet. Noget let og luftigere end de senge, vi nu har flyttet ind i lejligheden, så der er mange sengepladser at udnytte, når vi får gæster. Ude på Feddet har det nye gulv gjort en forskel så stor, at jeg næsten ikke kan fatte det. Nu er det sted akkurat sådan, som jeg drømte om. Lunt og dejligt selv i gråvejr. Hyggeligt er det også og ikke mindst smukt med de gule sten og jeg elsker, at jeg snart skal i gang med at indrette det med grønt også. Det er der, jeg skal forsøge at finde sommer-glæden, som er forsvundet lidt for mig, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg havde sådan glædet mig til ferien og sådan er det bare. Jeg gider ikke være overskudsagtig og slå det hen. Den ferie betød virkelig meget for mig. Det kan fem lavendler på en regnvåd terrasse i Gug ikke lave om på.
  7. Om lidt tager jeg mig sammen. Måske.

Med ønsket om den allerbedste weekend og allerhelst i selskab med dem, du elsker. Ikke? :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide