22

Morgensol, strik og sommerferie

I dag har jeg sommerferie. I går var vi på arbejde. Vi skulle ned for at få styr på forskellige ting. Jeg skulle afslutte en del ting, jeg aldrig nåede til fredag, fordi vi havde dejligt travlt i butikken. Dem fik jeg lukket i går.

Bagefter var der et nyhedsbrev, der skulle forberedes, for vi er hjemme og ikke ude, så det er oplagt at udsende en hilsen på et senere tidspunkt til både de kunder, som er på ferie og de, som ikke er. Lidt godt til sommeren, tænker vi :-)

I dag har jeg sommerferie og den inkluderer morgensol og strik

Jeg vågner tidligt i sommermånederne og i dag er ingen undtagelse, så allerede ved halv seks-tiden står jeg op. Morgensolen vælter ind af soveværelsesdøren og jeg trækker rullegardinet ned, så Kenneth kan sove videre. Oskar og jeg går ud for at møde verden. Bagefter brygger jeg en kop kaffe og går op, hvor jeg allerede elsker at være.

Solen vælter ind af vinduerne, for værelset vender samme vej, som soveværelset i den anden ende af huset. Her kan jeg lytte musik, radio, se film eller podcast, som det passer mig, for lyden når aldrig ned i den anden ende af huset.

Jeg sætter mig i hjørnet med strikketøjet, men først åbner jeg vinduet, så lyden af fugle og duften af lavendlerne på gårdspladsen, kan finde indenfor.

Jeg er ikke helt på plads, men jeg er flyttet ind. Bum!

Morgensol, strik og sommerferie

Under bordet kommer en radiatorskjuler. På bordet står min gamle laptop.

Den ligner ingenting, men den har kræfter, så det tager pusten fra de fleste. Den er gammel og tastaturet er slidt så meget, at enkelte taster ikke længere bærer deres signatur.

Det er til gengæld en computer, der kan håndtere alt det grafik og det billedredigering, jeg kan komme i tanke om. Den kan også afvikle selv virkeligt krævende spil uden at brokke sig det mindste og måske husker du, at jeg er en af dem, der holder af at spille.

For år tilbage var jeg med i hele det kollektiv, der var omkring AOE (Age of Empires) og jeg spillede turneringer med min tyske partner, André. Vi vandt. Vi var virkeligt seje. Så flyttede de spillet ind i det tyvende århundrede og derfra spillede jeg ikke længere.

Spillet blev uinteressant for mig, men jeg kan stadig længes efter at prøve kræfter med det igen, men for nu arbejder computeren primært med billedbehandling og andet grafisk arbejde og den står faktisk for en udskiftning.

Mit eget lille strikkehjørne

Jeg har etableret et lille strikkehjørne. Her fik morgenen ben at gå på. Jeg strikker på et nyt design. Min strikkeprøve hænger faktisk på kurven ved siden af stolen, for det er rart at have den ved hånden, når jeg strikker.

Da solen ramte, flyttede jeg mig over til bordet. Her sidder jeg nu og strikker, lytter til podcast og blogger. Med andre ord hygger jeg mig, Stort.

Aftalen for i dag

I dag har Kenneth og jeg aftalt, at vi skal gøre Feddet færdigt. Det betyder, at der skal hygges derinde. Jeg skal ud at købe lidt planter, finde nogle pæne potter, hente lanternerne og i gang.

Jeg glæder mig, for jeg elsker de sidste ting, når vi indretter os. Jeg glæder mig også til, at vi indtager det for alvor, for der er simpelthen skønt derovre.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Pernille
  8. juli 2017 at 19:58

  Der ser dejligt ud, i dit nye værelse, og det med spil kender jeg godt.
  For år tilbage blev jeg suget ind i World of Warcraft-universet. Det er længe siden jeg spillede sidst, men somme tider kan jeg godt få lyst igen. Bare lidt :)

 • Reply
  Laila
  5. juli 2017 at 17:43

  Selvtak ;-) jo jeg hepper højt og meget på sommer

 • Reply
  Linda
  4. juli 2017 at 22:23

  Hvor ser det dejligt ud, dit nye værelse. Med udsigt til grønt, god kaffe i koppen, strikketøj i hænderne og noget spændende til ørerne, så er det bare som at være i “drømmeland”, også selvom det er udenfor dynen :-) Tusind tak for din skønne blog. Jeg nyder at læse med :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. juli 2017 at 12:25

   Ja, der er dejligt herinde på mit værelse og jeg nyder at være her :-)

 • Reply
  Karina Simonsen
  4. juli 2017 at 21:52

  Iiiih, hvor er der blevet dejligt allerede. Og ret meget, som jeg forestillede mig, når du har skrevet om det kommende værelse. Godt for dig!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. juli 2017 at 08:14

   Det er bare rigtig dejligt, for det er også hjemmearbejdsplads, så jeg er glad for, at jeg allerede nu kan mærke, at det er et sted, hvor jeg trives :-)

 • Reply
  Dorthe
  4. juli 2017 at 12:39

  Sikke et skønt værelse du der har fået.
  Jeg er helt med dig på feltet, der omhandler gode gamle spil, der blev moderniserede. For mit eget vedkommende var det heroes of might and magic, der rykkede ind i 3d alderen og gjorde at jeg ikke rigtigt har spillet en del år. Er dog for nyligt begyndt at snuse lidt igen, og det er ganske hyggeligt!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. juli 2017 at 20:29

   Måske jeg også bare skal gå i gang med at snuse, Dorthe :-)

 • Reply
  venterpaavinblog
  4. juli 2017 at 12:21

  Det ser lyst og skønt ud – man sidder fantastisk i y-stolen <3
  – A

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. juli 2017 at 20:27

   Det gør man, men efter 25 år med dem, er vi klar til at skifte dem ud med nogle andre, smukke klassikere nu :-)

 • Reply
  Lone
  4. juli 2017 at 11:19

  Ha en rigtig dejlig ferie i lille DK, glæder mig til at se Feddet færdig med blomster og hygge.

 • Reply
  visitsen
  4. juli 2017 at 11:06

  Hvor er det blevet fint – det var det værelse der var gæsteværelse før, ikk?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. juli 2017 at 20:25

   Det er værelset modsat gæsteværelset :-)

 • Reply
  conny
  4. juli 2017 at 10:41

  Hav en dejlig ferie i vores skønne land og i jeres skønne ende af det. Der er faktisk en slags sommerhusstemning over dine billeder fra dit nye sted.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. juli 2017 at 20:03

   Der er i hvert fald dejligt her på værelset, Conny og tak for ønsket for ferien .-)

 • Reply
  www.randiglensbo.dk
  4. juli 2017 at 10:41

  Skønt værelse du nu har til kreative sysler. Hvor er det et flot arbejdsbord – og dejligt, at der er plads til at have flere ting i gang uden at skulle rydde væk :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. juli 2017 at 20:01

   Det er nemlig virkelig dejligt, at der kan være plads til både det ene og det andet på bordet, Randi :-)

 • Reply
  Laila lundstrøm
  4. juli 2017 at 10:33

  Ej men det er jo præcis sådan et sted jeg drømmer om Hvor er det bare fint. Og tusind tak for dine indslag, jeg følger dig og glæder mig hver gang jeg åbner et nyt indslag, du har sådan en dejlig måde at skrive på. Har du mon overvejet at skrive en bog ?
  Ha en rigtig dejlig ferie, håber vejret er med os som bliver i omegnen af eget hjem i år ⛱
  Kærlig hilsen Laila

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. juli 2017 at 20:00

   Tusinde tak for de dejlige ord, Laila og lad os heppe på sommer nu, ikke? :-)

 • Reply
  Dorte
  4. juli 2017 at 09:49

  Hvor er det altså et meget flot og lækkert værelse du der har fået dig!! Tillykke med det og rigtig god ferie :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. juli 2017 at 10:11

   Tak, Dorte og ja, jeg er virkelig også meget glad for det :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)