14

Det går fremad og vejret er med os

Det går fremad og vejret er med os. Vi rykker tættere og tættere på mål og det er rart at se, at tingene bliver, som vi ønsker dem.

I går fik vi hentet lidt planter til terrassen og lidt krydderurter ind til Feddet. Vi hentede enorme mængder jord hjem og det skulle alligevel vise sig, at det ikke er tilstrækkeligt. Vi brugte det hele på at plante Kæmpe Verbena i potter, hælde jord omkring en opstammet, bornholmsk figen og …

Og så var der jo lige de der margueritter

Jo, der er nok at bruge muldjord til og det får ben at gå på her hos os. I dag skal der købes mere. Og margueritter. Ingen sommer uden margueritter.

Det går fremad og vejret er med os

Feddet begynder at ligne drømme, jeg havde for mange år siden, inden vi byggede

Vi får os efterhånden indrettet på Feddet. Det er ikke færdigt endnu, men der er klare konturer af det rum, vi ønsker os. Nu er det helt rigtigt. Endelig fik jeg den stemning, jeg ønskede mig oprindeligt og det er gulvet, der gør forskellen. Det er smukt og der oser af orangeri og afslapning, når man træder indenfor.

Det er på med havehandsken, for der skal plantes

Der er stadig planter at få i jorden. Solhat, lavendler i massevis og så er jeg slet ikke færdig med at supplere krydderurterne endnu.

Sidst på eftermiddagen kommer mor og Annemette. Vi skal grille udenfor og nyde sommeren, inden mor i morgen skal opereres. Vi regner med, at alt går vel, men at forestille os, at mor efter operationen kan flyttes rundt efter forgodtbefindende er alligevel for meget at forlange, så vi skynder os at tage en dag på terrassen inden hun i en tid skal residere på anden sal – og jo, vi har tilbudt hende ophold hernede ved jorden og i haven, mens hun kommer ovenpå efter operationen, men hun vil gerne være hjemme, så sådan bliver det.

Solen skinner og der er planter at komme i jorden …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide