5

Mandagsmavepuster

Det er mandag og den rammer mig med fuld kraft. Der er mange ting at nå, inden fyraftensfløjten lyder, så jeg arbejder mig stædigt og vedholdende gennem bunkerne, mens jeg streger på listen over ting, jeg skal nå.

Hjemme venter en sen eftermiddag med te og lidt strik og hygge, så jeg glæder mig til at vende bilen den vej. Jeg strikker flittigt på mit sjal, Honey Plum. Jeg glæder mig til, at det er færdigt. Allerede nu er jeg ved at oparbejde udholdenhed, der skal bringe mig gennem den sidste lettiske fletning, for de er tidskrævende som bare pokker og forleden aften brugte jeg al min strikketid på den miderste fletning, så nu gruer jeg alvorligt for den sidste, hvor der er løbet temmelig mange flere masker på pindene.

Mandagsmavepuster

Jeg er langt fra verdensmester

Jeg øver mig stadig i at være i processen og ikke allerede være på vej videre til det næste trin, de næste masker, det næste projekt. Jeg er stadig ikke verdensmester i det, men jeg bliver bedre og jeg tænker faktisk, at sådan en lettisk fletning er den absolut bedste trænings-partner.

Jeg drikker gerne en kande af den gode Pukka-te

Jeg drikker te. Eftermiddagens sidste timer er jeg så fyldt op af dagens kaffe, at jeg oftest foretrækker at brygge en kande te. Pukka er min foretrukne makker og jeg har som sådan ikke en favorit, men mange, jeg godt kan lide. De gør godt i den sene eftermiddagstime, hvor jeg ærligt skal indrømme, at jeg oftest er godt brugt.

Jeg tror, at Kenneth har planer om at få sat de sidste vinduer i vores drivhus. Der mangler kun to, men vi har været enten optaget til anden side eller vejret har ikke være med os, så nu skal det vist være, så vi kan få krydset det af på listen.

Vi spiser sent. Sådan har det altid været. Det er uforandret, men vi har tillagt os en langt mere fleksibel og løs tilgang til maden, efter Oline er flyttet. Vi elsker begge god ost og det kan – sammen med en god pølse og lidt grønt – sagtens gøre det ud for dagens aftenmåltid. Sådan går det i dag, gætter jeg. Det er i orden med mig.

I morgen kan vi lave varmt og stege og brase. I morgen …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  16. august 2017 at 20:48

  Jeg tror det er sådan med mad. Vi oplevede også en anderledes fleksibel og løs tilgang til aftensmåltidet mens yngstebarnet var på efterskole. Jeg er sikker på det vender tilbage, den dag hun for alvor forlader os for at stå på egne ben :)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  8. august 2017 at 07:55

  Det er som altid spændende, hvad du lægger på din blok. Jeg må med skam sige, at jeg aldrig har besøgt jeres butik. Sælger du dine smukke sjaler i butikken? Vær sød at anbefale et par smage PUKKA te.
  God dag til dig – det ser ud til vi her i Aalborg får skønt vejr.
  Charlotte

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. august 2017 at 08:57

   Nej, mine sjaler bruger jeg selv. De er hver især højt elskede og det er ganske få af dem, der aldrig bliver brugt :-) Omkring PUKKA, så er jeg vild med f.eks. Three Licorice, Three Fennel og Pure. Jeg er nemlig vild med lakrids :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  7. august 2017 at 18:03

  Ja den mandag kan være streng…..
  Især efter en slags ferie ….
  Jeg har haft forlænget weekend og skal afsted imorgen. Og selvom jeg elsker mit praktiksted skal jeg alligevel tage mig sammen ….
  God aften med strikkepindene.
  Karin

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. august 2017 at 18:29

   Tak Karin og gid det var fordi, jeg havde haft en slags ferie… men det er vist bare mandagen, der trækker tænder :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)