6

Vi har haft skønne dage med familien

Vi har haft skønne dage i det allerbedste selskab. Annemette og Heidi har været hjemme og det var så dejligt at se dem. Det er første gang de er her, siden vi gik i gang med at renovere indenfor, så det var skønt at vise frem. Vi er nemlig svært glade for det hele.

Der er lyst og dejligt, rent og ryddeligt og køkken, så det forslår. Jeg elsker det. Annemette og Heidi var heldigvis også begejstrede.

Dagene var varme, men hyggelige og aftenerne var grill og sidenhen en tur ned i Østerådalen med hundene, som nød aftenturene langs røllikeklædte engdrag. Kvæget på markerne interesserede særligt Irma, som tydeligvis kunne lugte dem, men vi kom aldrig rigtigt tæt på dem, så hun måtte nøjes med at fornemme deres tilstedeværelse.

Vi tog også en dag ud af huset

Vi tog os også tid til en dag tæt pakket med oplevelser af forskellig art. Mor havde arrangeret alletiders dag med besøg først i Skulpturparken Blokhus med frokost og bagefter et virkelig dejligt besøg i Haven i Hune, så de tømmermænd en enkelt af os havde med, blev virkelig udfordret. Den slags er sundt, sagde vi så allesammen, når vi kunne se, at det trak til for den stakkel, der havde føjtet hele natten. Lidt spas skal man jo på andres bekostning, når chancen byder sig ;-)

Vi har haft skønne dage

Jeg havde savnet dem, så dagene var skønne

Vi har hygget os så dejligt i deres selskab og jeg havde sådan savnet dem, så det var dejligt at have dem hjemme nogle dage.

De boede inde i lejligheden. Det er den rene luksus at have en lejlighed at tilbyde gæster, men lige nu er der sandt at sige ikke meget luksus over den. De skulle kante sig gennem bunker af frasorteret køkkengrej, møbler og Kenneth nye kontor, som også ligger i den ende af huset, men det gik.

Nu er de draget hjem igen og det endda uden at være afskrækket. Jeg tror vi ser dem en anden gang. Det håber jeg i hvert fald ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Tina Nymann/mormormedstiletter
  18. juli 2018 at 17:21

  Fantastisk at I bare sådan nyder sommeren hjemme med famiie besøg. Vi er også hjemme i år her på Sandgaarden og stornyder vores allerførste sommer her ude på landet – dog smutter vi lige en tur til Sagen i morgen, for at se om uge 29 stadig er det samme leben deroppe:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. juli 2018 at 08:34

   Jeg vil tro, at der er et leben som aldrig før, så rigtig god fornøjelse, Tina :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  16. juli 2018 at 17:53

  Lyder såååå dejligt. Også så skønt med personer der bare falder ind og tager det som det er hos en…….så man ikke føler man skal være på hele tiden…..så man også selv kan slappe af i deres selvskab. Det er bare dejligt.
  Det er sådan jeg nyder det ,når jeg har besøg både af børn, svigerbørn, børnebørn. Familie og venner. Det er livet.
  Jeg nyyyyyyyyyder en uges ferie nu med et værelse der skal friskes op , strik til neonetal babyer som jeg glæder mig over at kunne bidrage med.
  Men har 2 ugers sammenhængende ferie tilgode med min dejlige mand.
  Det ser jeg frem til.
  Det bliver arbejds ferie, sådan er det nogle gange når man har hus.
  Og jeg nyder det. For resultatet blir så dejligt at vi kan glæde os over det i flere år fremover

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. juli 2018 at 07:27

   Vi har nydt at have dem her :-) Skønt at have 2 ugers ferie til gode. Her har vi heller ikke haft ferie endnu, så der er også noget, vi kan glæde os til :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorte Jørgensen
  16. juli 2018 at 14:47

  Dejlig med dine oplevelser og at du vil dele dem med os andre

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. juli 2018 at 06:28

   Det har været nogle virkeligt dejlige dage, Dorte :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)