13

Camomille, sjalet, jeg vender tilbage til

Camomille. Sjalet, jeg vender tilbage til. Igen. Og igen …

Denne gang var kickstarteren en ny, smuk blå, der lige er landet i butikken sammen med en stak andre farver. Vi har i et stykke tid ledt efter en ny leverandør af vores Blackhill Kid Silk Mohair. Vi har ikke været tilfredse med kvaliteten og nu er der endelig igen den absolut lækreste og fineste kvalitet på hylderne i GARNUDSALG.DK – helt som vi helst vil, at det skal være.

Blandt de nye farver var altså denne smukke, blide blå, som simpelthen kaldte på mig. Nu viste det sig, at den passede perfekt sammen med et fed merino, fra MANDYED.DK, som jo også er Kenneth og derfor helt igennem sjovt og dejligt at anvende. Det er noget særligt at vide, at garnet, jeg bærer om hals og skuldre, er farvet af ham, jeg elsker.

Sjalet, jeg vender tilbage til

Let som en fjer og den smukkeste, blå farve er sjalet Camomille

Sjalet vejer sølle 178 gram og det føles næsten let som en fjer. Jeg er specielt vild med farven. Jeg har en svaghed for blå og specielt lyse, dæmpede blå farver, er jeg vild med. Denne er lige mig.

Jeg har udstyret sjalet med kvaster med keramikperler, jeg har hentet hjem fra en keramiker i Provence. De er så smukke og passer virkelig godt med farven på sjalet.

På tur til midtbyen

I dag vil jeg lufte det på en tur til byen. Jeg skal ind og finde et par ting, der mangler i min efterårs-garderobe og Kenneth gider godt tage med, så jeg er klar om et øjeblik.

Jeg satser på, at bygerne er overstået for nu og så er jeg sikker på, at der er plads til en frokost og måske også en smuttur ind i Magasin, som endelig igen er at finde i Aalborg. Jeg elsker Magasin, men siden de lukkede i Aalborg, har mine vaner ændret sig radikalt. Jeg køber stort set alt på nettet. Jeg er næsten aldrig i fysiske butikker og det skyldes, at jeg forlængst har opgivet midtbyen i Aalborg. Politikerne har efterhånden gjort det helt umuligt at komme derind, hvis man gerne selv vil køre og gerne vil kunne parkere tæt på butikkerne.

Der er efterhånden ingen steder at parkere. De kvæler midtbyen. Stakkels butiksejere. De må ind imellem være fortvivlet ved udsigten til færre og færre parkeringspladser og dermed færre og færre kunder. Jeg er ikke den eneste, der ikke gider køre derind mere. Gad vide, om de kan mærke det derinde? Det kan de vel …

I dag vil jeg støtte dem. Det er hyggeligt at handle i midtbyen og kunne jeg parkere, ville jeg handle der meget mere. Meget mere … og gerne iført mit blå Camomille.

God lørdag til dig ♥

Læs mere fakta om Camomille lige her!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mette
  23. april 2019 at 19:04

  Så smukt, hvor mange nøgler af hver skal der bruges?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. april 2019 at 07:10

   Det er mere end et halvt år siden, jeg strikkede det, så jeg husker det desværre ikke. Mængden står beskrevet i opskriften, så der kan du se, hvad du skal bruge :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  22. september 2018 at 19:37

  Er mandyed.dk en selvstændig hjemmeside?

 • Avatar
  Reply
  Helle Hollender
  22. september 2018 at 15:34

  Nøj, hvor er det smukt – er også forelsket i den farve… Kan ikke se, i har mere i den smukke blå farve, som Kenneth har farvet. Måske han gider at farve lidt mere af den?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. september 2018 at 17:36

   Man ved aldrig, hvad der pludselig dukker op af hans farvegryder, så det kan ingen vide :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone Muchow
  22. september 2018 at 13:54

  hvordan kan det være at der står man skal bruge sååååå meget garn i Isager opskriften og hvor køber man bare opskriften til sjalet, det her er fra linket på Ravelry ……
  Yardage
  4156 yards (3800 m)…….
  Dit sjal er bare så fantastisk smukt

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. september 2018 at 17:24

   Du kan f.eks. finde opskriften i “Finstrikket” af Helga Isager – den kan sikkert lånes på biblioteket :-)

   • Avatar
    Reply
    Lone Muchow
    23. september 2018 at 16:15

    jeg studsede bare over garn forbrug i opskriften og hvad du havde sagt du brugte syntes at over 3000 m var meget

 • Avatar
  Reply
  Gitte Agerhus
  22. september 2018 at 11:38

  Flot sjal, det er jeg da også nødt til at laveHåber da ikke de 10 nøgler kid silk jeg lige har bestilt, er af den dårlige kvalitet?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. september 2018 at 17:18

   Det er du da og vi har ikke noget, der er dårlig kvalitet, så tag du det bare roligt og nej, det er solgt ud til billige penge og for øvrigt slet ikke dårlig kvalitet – vi vil bare helst have det absolut allerbedste :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  22. september 2018 at 11:10

  Vi hadde bil med, da vi tok turen fra Larvik i Norge til Ålborg for noen uker siden. Vi parkerte i kjelleren under et kjøpesenter, der Magasin snart skulle åpne, det var lett tilgjengelig og masser av plass.
  Dessverre var vi ikke i området på en fredag, så besøk til Garnutsalget måtte utsettes, men det står på ønskelisten for neste tur til Danmark. Ønsker dere en god weekend :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. september 2018 at 17:17

   Der var fyldt i kælderen, da vi ankom til byen klokken 11 i formiddags, så det var ikke en mulighed, men vi endte med at finde en plads i Sallings parkeringshus – selvom der ikke var mere end nogle ganske få pladser tilbage :-) I må komme og besøge os en anden gang. Det vil vi glæde os til :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)