13

Camomille, sjalet, jeg vender tilbage til

Camomille. Sjalet, jeg vender tilbage til. Igen. Og igen …

Denne gang var kickstarteren en ny, smuk blå, der lige er landet i butikken sammen med en stak andre farver. Vi har i et stykke tid ledt efter en ny leverandør af vores Blackhill Kid Silk Mohair. Vi har ikke været tilfredse med kvaliteten og nu er der endelig igen den absolut lækreste og fineste kvalitet på hylderne i GARNUDSALG.DK – helt som vi helst vil, at det skal være.

Blandt de nye farver var altså denne smukke, blide blå, som simpelthen kaldte på mig. Nu viste det sig, at den passede perfekt sammen med et fed merino, fra MANDYED.DK, som jo også er Kenneth og derfor helt igennem sjovt og dejligt at anvende. Det er noget særligt at vide, at garnet, jeg bærer om hals og skuldre, er farvet af ham, jeg elsker.

Sjalet, jeg vender tilbage til

Let som en fjer og den smukkeste, blå farve er sjalet Camomille

Sjalet vejer sølle 178 gram og det føles næsten let som en fjer. Jeg er specielt vild med farven. Jeg har en svaghed for blå og specielt lyse, dæmpede blå farver, er jeg vild med. Denne er lige mig.

Jeg har udstyret sjalet med kvaster med keramikperler, jeg har hentet hjem fra en keramiker i Provence. De er så smukke og passer virkelig godt med farven på sjalet.

På tur til midtbyen

I dag vil jeg lufte det på en tur til byen. Jeg skal ind og finde et par ting, der mangler i min efterårs-garderobe og Kenneth gider godt tage med, så jeg er klar om et øjeblik.

Jeg satser på, at bygerne er overstået for nu og så er jeg sikker på, at der er plads til en frokost og måske også en smuttur ind i Magasin, som endelig igen er at finde i Aalborg. Jeg elsker Magasin, men siden de lukkede i Aalborg, har mine vaner ændret sig radikalt. Jeg køber stort set alt på nettet. Jeg er næsten aldrig i fysiske butikker og det skyldes, at jeg forlængst har opgivet midtbyen i Aalborg. Politikerne har efterhånden gjort det helt umuligt at komme derind, hvis man gerne selv vil køre og gerne vil kunne parkere tæt på butikkerne.

Der er efterhånden ingen steder at parkere. De kvæler midtbyen. Stakkels butiksejere. De må ind imellem være fortvivlet ved udsigten til færre og færre parkeringspladser og dermed færre og færre kunder. Jeg er ikke den eneste, der ikke gider køre derind mere. Gad vide, om de kan mærke det derinde? Det kan de vel …

I dag vil jeg støtte dem. Det er hyggeligt at handle i midtbyen og kunne jeg parkere, ville jeg handle der meget mere. Meget mere … og gerne iført mit blå Camomille.

God lørdag til dig ♥

Læs mere fakta om Camomille lige her!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide