14

Meri – en sweater i en fart

Meri er ny på pindene. En skøn, tyk og vamset strik fra en af stifterne af Laine; Jonna Hietala. Den er strikket på pinde 10 mm, så det tager formentlig ikke lang tid at færdiggøre den. Til gengæld kender jeg mig selv og ved, at jeg ikke er monogam strikker.

Jeg har altid gang i mere end et projekt og dette er bare endnu et til listen af projekter, der strikkes lidt på i ny og næ.

Meri - en sweater i en fart

Blackhill Chunky Wool

Jeg strikker i den fede, bløde og lækre Blackhill Chunky Wool. Det er 100% økologisk, mulesing-fri merino. Jeg er helt vild med det garn, men mit bevægeapparat er ikke, for det kræver tykke pinde. Alligevel frister det over evne. Jeg giver det et skud og håber, jeg når i mål med denne sweater. Den vil være et rigtig fint forsøg på at finde glæde ved en sweater, er jeg sikker på.

Meri er rigtig fed og moderne og jeg kan lide, at den er så tyk. Den vil være skøn ved Vesterhavet, hvor jeg har planer om at befinde mig en del i fremtiden.

Lige nu er jeg i gang med rullekraven. Egentlig skulle man ikke strikke den nu, men jeg er sådan lidt anarkistisk anlagt og ser ingen grund til at lave om på det nu. Ergo strikker jeg rullekrave og der fra bevæger jeg mig ned i sweateren. Det skal nok virke. Selvfølgelig.

Jeg gruer for de mange vrangpinde, men mon ikke jeg finder en løsning på dem? Jeg tror det. Jeg er nemlig umanerlig kreativ, når det kommer til at springe over gærdet, hvor det er lavest. Sæt i gang, Liselotte!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anette Karpantschof
  23. januar 2019 at 17:30

  Den kunne jeg godt tænke mig at strikke – men hjælp opskrift er på engelsk. Har du en dansk vejledning ? mvh Anette

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. januar 2019 at 12:10

   Du kan finde rigtigt gode strikkeordbøger på nettet. Prøv f.eks. at se på strikkepinden.dk – Irene har lavet en rigtig god hjælp :-)

 • Avatar
  Reply
  Petronella Blokker
  23. januar 2019 at 14:10

  Når jeg læser om alle dine projekter er det ligesom at se mig selv i min strikkestol omgivet af mine 10-15 projekter, som alle løbende får en tur – og når jeg når til ærmegabet skriger projektet efter ærmer og så må man i gang med de små pinde.En gang imellem finder man noget, der har være væk i lang tid og så kommer pindene til at gløde og wupti så er det færdigt.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. januar 2019 at 12:08

   Det sidste er så skønt. Man opdager, at det der med at pakke det væk var åndsvagt, fordi det kun tager en aften eller to at gøre tingene færdig :-)

 • Avatar
  Reply
  Janne
  23. januar 2019 at 07:50

  Som en af de få mangler den absolut en sidesøm

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  23. januar 2019 at 05:35

  Wow…..ser lækker ud. Lige til at putte og bo i på en kold dag/aften.
  Det kan jeg li, :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. januar 2019 at 11:46

   Jeg synes også, at den er fed :-)

 • Avatar
  Reply
  Jenny
  22. januar 2019 at 19:37

  Tak for svar, Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  Astrid
  22. januar 2019 at 17:31

  Strikk med to tråder når du er ferdig med vrangborden – en tråd fra rettsiden, så snur du vrangen ut – og strikker rettmasker med den andre tråden :-) Da får håndleddene og armene det bedre’

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. januar 2019 at 10:09

   Jeg har løst det ved at bruge “German Short Rows”. Det virker fortrinligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Jenny
  22. januar 2019 at 15:10

  Fed trøje!!! Det er måske den jeg skulle bruge mit garn till, som jeg købte hos jer i efteråret, men som desværre ikke er kommet på pindene endnu. Hvor mange nøgler regner du med at bruge til Mari?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. januar 2019 at 15:52

   Man skal bruge cirka 900 meter til min størrelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone Muchow
  22. januar 2019 at 14:49

  meget smuk, men alllltttt for varm for mig .

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. januar 2019 at 15:04

   Måske også for mig, men det får et skud, Lone :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)