15

Vi arbejder intensivt

Vi arbejder intensivt på at nå målet om at kunne invitere til påske-frokost i sommerhuset. Om vi når det? Vi håber, at det lykkes, men intet er sikkert, før det hele står og er klart til, at vi kan indtage stedet, vi sådan glæder os til at komme i gang med at nyde. Vi mangler fortsat at få styr på vores el, men med det meste andet hjælper det endelig.

I weekenden lånte vi en varevogn og fyldte den med alt fra en genbrugs-reol til nyindkøbte senge. Vi har boret, samlet, arrangeret og regeret og det begynder at ligne et sted, vi med sikkerhed kommer til at elske højt.

Vi arbejder intensivt

Lørdag var vi alene

Lørdag tog vi afsted, så snart vi var kommet op. Først i Ikea, siden Silvan og så til sidst i retning af Rødhus. Vi var alene. Oskar blev hjemme. Vi skulle gerne nå en masse og for ikke at stresse ham, men i stedet give ham en god start i sommerhuset, blev han altså hjemme.

Vi fik som sagt ordnet en masse ting, men var begrænset af den manglende strøm, så vi havde aftalt med Oline, Mikael og mor, at vi gav mad i Blokhus, hvis de gad køre hjem omkring os og lufte Oskar, inden de kom op i sommerhuset. På den måde kunne vi blive lige til lyset svandt og det passede perfekt med, at de andre ankom, som lyset var ved at være så beskedent, at vi alligevel ville være blevet tvunget til at stoppe.

Vi arbejder intensivt på at nå målet om at kunne invitere til påske-frokost i sommerhuset. Om vi når det? Vi håber, at det lykkes, men intet er sikkert

Vi arbejder intensivt på at nå målet om at kunne invitere til påske-frokost i sommerhuset. Om vi når det? Vi håber, at det lykkes, men intet er sikkert

Vi hentede møbler ind fra garagen

Vi gik i garagen og valgte nogle af de efterladte møbler ud. De skulle have en renæssance indenfor. Sammen med nogle af de andre ting, vi havde fyldt i bilen, begyndte de at tegne et skønt, lille hjem, vi kommer til at nyde i mange år fremover.

Vi havde også kasser med køkkengrej med op, men køkkenet er endnu ikke klar til brug, så vi satte de kasser til side og koncentrerede os om at få nogle af de andre ting på plads. Vi samlede blandt andet sengen og fik den placeret, som jeg havde tænkt. Det kan sagtens fungere og vi får det smukkeste kig lige ud i naturen, der omgiver os.

Søndag var Oskar med

Vi tog Oskar med derop i går. Han nød at være sammen med os og han og jeg fik gået en skøn tur. Han har travlt på sådan en tur. Der er dyreveksler allevegne og han er stærkt interesseret hver gang, vi passerer en af dem.

Det fortæller mig, at vi ikke kan lade ham løbe frit. Han vil – ved færten af noget – stikke af ud i det blå og det skal jeg ikke risikere, for han aner aldrig fare, men kun eventyr og passer derfor ikke det mindste på, hvor han færdes.

Vi arbejder intensivt på at nå målet om at kunne invitere til påske-frokost i sommerhuset. Om vi når det? Vi håber, at det lykkes, men intet er sikkert

Vi nød turen i skiftevis sol og hagl

Vejret var meget omskifteligt i går. Vi nåede både sol, regn og hagl, der slog så hårdt, at Oskar vendte sig om og kiggede bebrejdende på mig, da de slog ned på hans ryg.

Oskar og jeg kørte hjemad ved 18-tiden. Kenneth tog lige en times tid mere deroppe, mens vi kørte hjem og gjorde klar til, at han skulle lande.

Det bliver et fristed for os

Der mangler fortsat en del arbejde deroppe, men der begynder at tegne sig et billede af det sted, jeg hele tiden har stræbt efter at skabe. Jeg er meget glad for at være deroppe. Der er stille som i HELT stille. Roen er helt særlig og om ikke særligt mange uger er vejret sådan, at livet kan nydes ude på terrassen.

Jeg kan slet ikke vente …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mariann
  31. marts 2019 at 11:13

  Nydelig, så fint å få følge med når du skaper så herlig sommerhus!!

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  27. marts 2019 at 22:38

  Det er simpelthen så smukt. Enkelt, lyst, roligt, hyggeligt….. jeg kunne blive ved. Og sikke en udsigt. Så kan man da gå helt i stå bare ved at kigge og lave ingenting.
  Forstår godt at det giver fred og ny energi.
  Nyd det i lange velfortjente baner.
  Kh Sidsel

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. marts 2019 at 09:56

   Du kan tro, at vi skal nyde det. De dage, vi har været deroppe for at arbejde, er skønne. Roen, naturen og alene-tiden er skønne krydderier på en travl hverdag :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  26. marts 2019 at 18:54

  Ajjjj, det blir hyyyygligt

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. marts 2019 at 09:55

   Det bliver vildt hyggeligt :-)

 • Avatar
  Reply
  conny
  26. marts 2019 at 11:18

  Det skal nok blive en fin påske i det dejlige hus.

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  25. marts 2019 at 21:16

  Det er simpelthen lille himmerige Det landskab er en lise for sjælen.
  Jeg elsker at køre ud til kysten. Enten mod Thorsminde og nordpå mod de store bakkedrag og stejle klinter. Eller mod syd til Hvide Sande på Holmsland Klit med klitter og vader ind mod Ringkjøbing Fjord. Jeg føler mig helt specielt tilpas i de landskaber… Lige som udsigten fra jeres vinduer.
  Hvor bliver det godt for jer at hente fred og ro derude.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. marts 2019 at 09:59

   Det bliver bare så dejligt for os, er jeg sikker på. Det er et sted, hvor stilheden er i højsædet og det kan vi sagtens bruge meget af :-)

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  25. marts 2019 at 18:54

  Hvor er det dog et dejligt sted, og møblerne er simpelthen som skabt til stedet.
  Kh Rikke

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. marts 2019 at 09:01

   Det er et virkelig dejligt sted og vi elsker at være deroppe allerede :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  25. marts 2019 at 16:54

  Hvor ser det bare lækkert ud, og tingene passer jo perfekt sammen.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. marts 2019 at 06:58

   Ja, det er skønne møbler, de efterlod deroppe. De passer godt sammen med vores og også vores ide om et sommerhus :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  25. marts 2019 at 15:37

  Det ser lige præcis så hyggeligt ud som et sommerhus skal gøre. Ønsker Jer mange vidunderlige timer der i Jeres eget og venner og families selskab

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. marts 2019 at 17:11

   Tusinde tak, Gitte. Jeg glæder mig SÅ meget til at tage hul på timer og dage oppe ved det Vesterhav, jeg elsker så højt :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)