12

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand havde fødselsdag i går. Han ønsker sig aldrig noget, så det fik han.

Min yndlingsmand havde fødselsdag i går. Han ønsker sig aldrig noget, så det fik han.

Ingenting skal vel forvandles på et tidspunkt

Til gengæld for ingenting, tænker jeg, at vi snart skal på tur, hvor jeg får lejlighed til at forkæle ham lidt. Eller meget. Der er nogle støvler, som altid trækker i Kenneth, når vi er i nærheden af Pistoia. Måske skal han have suppleret samlingen? Jeg tænker, at det kunne være en idé sammen med lidt andre overraskelser og Italien står og blinker lidt ude i fremtiden.

Leverandørbesøg står for døren. Toscana venter forude. Det er bestemt ikke noget, jeg er ked af. Jeg elsker vores ture derned. Opholdet er travlt, fyldt med aftaler og besøg, men turen ud og hjem, fordi vi kører selv, er det bedste, hvis du spørger mig. Så får vi talt om alt og ingenting og der er ikke en sten, der ikke er vendt, når vi er hjemme igen. I hvert fald ingen af dem, det giver mening at vende.

Jeg elsker at være i området omkring Pistoia

Mange ville vel benytte lejligheden til at smutte ind til Firenze, men det har vi ikke gjort én eneste gang med undtagelse af de år, hvor vi har deltaget i messer derinde. Firenze er ikke interessant for mig. Det er småbyerne, landskabet og menneskene, der bor i det.

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Vi er i gang med at arrangere

Vi prøver at planlægge, men det er ikke let i disse dage. Vi har alt for mange ting på en alt for lille tallerken og det er alt sammen noget, der ikke lader sig udsætte eller aflyse. Vi har intet valg, så vi klør på og satser så på, at det løser sig hen ad vejen.

Vi håber, at det lykkes

Vi har ikke bestilt hotel endnu. Vi tør ikke, for der kan stadig ske så meget, at det ender med at være umuligt at komme af sted, men man skal aldrig miste troen på at lykkes. Jeg holder fast, for jeg ved, at det plejer at ende, som det skal. Om det til den tid hedder Gug eller Pistoia vil tiden vise. Begge steder hører til blandt mine yndlinge, så jeg er klar uanset.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide

12 kommentarer

 • Svar
  Hed elskov, begær og skænderier, der gjaldt liv eller død af Slagt en hellig ko
  31. marts 2019 at 16:22

  […] kan ikke leve uden Kenneth. Så enkelt er det, så hvor kom den drøm fra og hvad handler den i virkeligheden om? Bare det […]

 • Avatar
  Svar
  Maiken
  23. marts 2019 at 11:10

  Tillykke til Kenneth

 • Avatar
  Svar
  Fríða
  21. marts 2019 at 17:38

  til lykke, til lykke!
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Svar
  Lene
  21. marts 2019 at 17:23

  Hjertelig tillykke til og med Kenneth. hvor jeg dog håber at I kan komme af sted og at du kan give ham det, han er vild med (udover dig selv ;-)

 • Avatar
  Svar
  Sole
  21. marts 2019 at 17:14

  Hjerteligt tillykke med og til Kenneth! Håber han får sine støvler i år ;-)

 • Avatar
  Svar
  Mette Bech
  21. marts 2019 at 16:52

  Tillykke med din yndlingsmand :-)

 • Avatar
  Svar
  venterpaavinblog
  21. marts 2019 at 16:14

  Tillykke med herren.
  At give gaver til glade og taknemmelige typer, uden ønskeseddel, er det bedste jeg ved.

  A

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  21. marts 2019 at 16:12

  Stort til lykke med den mand du elsker.
  Det er skønt når man har været sammen i så mange år og stadig elsker sin mand og kan have meget at tale om.
  Jeg har været sammen med min i snart 33 år og vores dage sammen er aldrig kedelige.
  Vi kan tale sammen, grine sammen, elske med hinanden, overraske hinanden, finde på nye ting sammen.
  Jeg er helt sikker på I igen får en dejlig ferie.

 • Avatar
  Svar
  Marina
  21. marts 2019 at 15:47

  Tillykke med yndlingsmanden. Jeg er sikker på at du gav ham en dejlig dag og det er jo ikke spor skidt at have gaver til gode til der faktisk ER noget man virkelig ønsker sig.

  Jeg håber I kommer afsted og at det bliver en både god og produktiv tur.

 • Avatar
  Svar
  Sanne
  21. marts 2019 at 15:16

  Stort tillykke til og med Kenneth, så er din mand også vædder :) Min dejlige mand har fødselsdag i morgen, så vi får hele huset fyldt med gæster på Lørdag. En biltur til Italien lyder ikke tosset, det må overvejes

 • Avatar
  Svar
  Tina
  21. marts 2019 at 13:56

  Skønne billeder! God tur uanset hvorhen!

 • Avatar
  Svar
  frnielsen
  21. marts 2019 at 12:25

  Tillykke til og med din elskede <3

 • Byd gerne ind