12

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand havde fødselsdag i går. Han ønsker sig aldrig noget, så det fik han.

Min yndlingsmand havde fødselsdag i går. Han ønsker sig aldrig noget, så det fik han.

Ingenting skal vel forvandles på et tidspunkt

Til gengæld for ingenting, tænker jeg, at vi snart skal på tur, hvor jeg får lejlighed til at forkæle ham lidt. Eller meget. Der er nogle støvler, som altid trækker i Kenneth, når vi er i nærheden af Pistoia. Måske skal han have suppleret samlingen? Jeg tænker, at det kunne være en idé sammen med lidt andre overraskelser og Italien står og blinker lidt ude i fremtiden.

Leverandørbesøg står for døren. Toscana venter forude. Det er bestemt ikke noget, jeg er ked af. Jeg elsker vores ture derned. Opholdet er travlt, fyldt med aftaler og besøg, men turen ud og hjem, fordi vi kører selv, er det bedste, hvis du spørger mig. Så får vi talt om alt og ingenting og der er ikke en sten, der ikke er vendt, når vi er hjemme igen. I hvert fald ingen af dem, det giver mening at vende.

Jeg elsker at være i området omkring Pistoia

Mange ville vel benytte lejligheden til at smutte ind til Firenze, men det har vi ikke gjort én eneste gang med undtagelse af de år, hvor vi har deltaget i messer derinde. Firenze er ikke interessant for mig. Det er småbyerne, landskabet og menneskene, der bor i det.

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Min yndlingsmand

Vi er i gang med at arrangere

Vi prøver at planlægge, men det er ikke let i disse dage. Vi har alt for mange ting på en alt for lille tallerken og det er alt sammen noget, der ikke lader sig udsætte eller aflyse. Vi har intet valg, så vi klør på og satser så på, at det løser sig hen ad vejen.

Vi håber, at det lykkes

Vi har ikke bestilt hotel endnu. Vi tør ikke, for der kan stadig ske så meget, at det ender med at være umuligt at komme af sted, men man skal aldrig miste troen på at lykkes. Jeg holder fast, for jeg ved, at det plejer at ende, som det skal. Om det til den tid hedder Gug eller Pistoia vil tiden vise. Begge steder hører til blandt mine yndlinge, så jeg er klar uanset.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide