0

Ompotning m.m.

Hold da op…

Så er endnu en weekend gået og den første arbejdsdag i en ny uge er overstået. Jeg har brugt hele weekenden til at arbejde på en kundes website, som skulle redesignes, hvilket nu er gjort. Der mangler stadig finjusteringer, men i hovedtræk er den færdig.

Søndag sneg jeg mig dog ned i drivhuset nogle timer. Jeg måtte have noget luft og der var meget at se til dernede også. Jeg fik bundet tomaterne op – de vokser godt og har allerede sat blomster. Squash-planterne er ved at være store. Sommerblomsterne vælter frem og alt i alt, ser det ud til at der bliver nok at sætte i jorden, når den engang tager sig sammen til at blive varm nok…

Oline ompottede chili-planter, så der bliver chili til hele nabolaget, når de engang kommer.

I dag fik jeg ved et lykketræf tidligt fri. 2 timer før jeg regnede med at have fri, så det er skønt. Nu tror jeg at det er tid for en lur…

Du vil sikkert også kunne lide