0

Redesign med indbygget håb

Er næsten på vej i seng. Skulle egentlig have været inde hos en kollega i aften, men var alene med Oline, som var gearet i usædvanlig grad, så ideen med at tage hende med, var bare ikke så tillokkende…

I stedet arbejdede jeg på et web-site, som måske kan indbringe mig en fed ferie i det sydfranske. Et slot, som har verdens grimmeste hjemmeside. Jeg laver et nyt forslag til dem og håber de kan bruge det – måske kan det “betales” med en ferietur derned engang…

Kørte for 6. gang i træk forgæves til en opgave – det er en smule belastende, når man synes andre kunne have glæde af tolk. Jeg havde siddet og hygget herhjemme, men kørte så i god tid p.g.a. regnvejret, som også viste sig at sænke mig betydeligt. Jeg nåede dog frem til tiden, kun for at få besked på, at jeg var aflyst. Der var såmænd kun 1 times kørsel hjem igen… Hmmm…

Slutter nu, men glæder mig til at skulle arbejde sammen med Karen i morgen. Det er altid hyggeligt at have opgaver sammen med kolleger – det sker alt for sjældent…

Du vil sikkert også kunne lide