0

Back…

Så er vi hjemme igen – efter en skøn, lang ferie med masser af afslapning, hedebølge og fransk vin…

Vi havde 3 skønne uger midt i en idyl, som er svær at beskrive. Vi boede på en fransk gård, med fritgående hunde, katte, høns i alle afskygninger samt påfugle der skreg, så vi tilsidst var parate til at kvæle dem med de bare næver…

I en fold bagved huset gik 2 yndige dådyr, som kunne håndfodres. Oppe bagved gården lå lænkehunden Jaq, som viste sig at være mere rar end frygtindgydende og vildsvinene gik til opfodring omme bag en af vinmarkerne, som forøvrigt strakte sig så langt øjet rakte.

Madame var en ualmindelig rar kvinde, som desværre ikke kunne tale noget som helst udover sit eget fransk og eftersom vi kan rundt regnet 10 franske gloser, endte det ind imellem i nogle sjove forviklinger. Hun var meget omsorgsfuld og kom endda med friske grøntsager til os, når hun havde hentet forsyninger nede i den store køkkenhave, som vi var naboer til…

Børnene nød ferien. Vi lod stort set dem bestemme tempoet og der var dage, hvor de valgte bare at være hjemme og hygge. Andre dage var vi på stranden og nød Middelhavets nsten lunkne bølger. Ind imellem havde vi kontakt med dem herhjemme, for det var selvfølgelig vigtigt for os at følge med i Dennis’ sygdom. Han har haft det skidt de sidste dage, men inden da nåede han, at have alletiders kærestetur til Bornholm med Rina. Han er gået i gang med en alternativ behandling, som lyder lovende, og som samtidig ikke skulle have nogle bivirkninger. Desværre er han begyndt at ophobe væske, som uheldigvis sidder i lommer, så man ikke er i stand til at tappe det. Vi håber den alternative behandling kan afhjælpe det…

Vi er heldige… Vi er kommet hjem til dansk højsommer, når den er bedst! Næsten 30 grader om dagen og strålende solskin gør det til en fornøjelse at opholde sig i haven. I mandags skyndte vi os op for at købe nye høns, så nu tripper de lystigt rundt nede i skoven og nyder orme, ukrudt og alt det mad de kan æde. Mon de snart begynder at lægge æg?

Køkkenhaven står flottere end nogensinde før, blomsterne er smukke og den græs vi smed lige inden ferien, lå som et smukt grønt tæppe da vi kom hjem. Det er slået for første gang nu…

Vi har nydt at være herhjemme den sidste uge og i dag kommer Annemette og Heidi hjem på weekend, så der har været noget at glæde sig til hele ugen. Alexander har ikke sovet for meget denne nat, men det er typisk ham. Han glæder sig altid til moster kommer og så glemmer han altså at det også er vigtigt at sove lidt…

I morgen håber vi på godt vejr, for så går turen til Fårup Sommerland med madkurv, tæpper, ekstra tøj til efter vandgang og masser af højt humør. Moster og Heidi gider godt, siger de…

Danmark er fantastisk når sommeren lægger sig som en dyne over os allesammen og giver os ømme skuldre, røde kinder og jordbær bristefærdige af sød saft…

Du vil sikkert også kunne lide