1

Hvorfor er det, at bøsser lis’som SKAL læspe lidt?

Nu får jeg muligvis hele den mandlige homoseksuelle danske ikke-læspende befolkning på nakken, men der er altså noget om snakken… Der er sjovest nedenfor nakken…
Har da haft den morsomste aften i selskab med en læspende, kalorieforskrækket, affarvet og ultrafeminin… mand – og hans kæreste – og et antal andre, mindre farverige gæster. Han havde alle de “rigtige” bevægelser, alle de rigtige små kokette håndledssving og så den HELT KORREKTE læspen, som simpelthen hører til den der særegne opfundne karrikatur af en bøsse. Gud ved hvor han har læst til det henne?
Måske kan det henføres til, at han lever et hengemt og sølle liv som bøsse i en Vesterhavsby med et befolkningstal som ikke overstiger 344, måske er det fordi han har set for mange film, måske handler det i virkeligheden bare om, at hans behov for eksponering vokser i takt med publikummet – med min grundigt indlærte sans for pli, undlod jeg at spørge, men hans læspen var altså min aftens festlige indslag…

Du vil sikkert også kunne lide