0

Frustrationernes holdeplads… Hold på hat og briller…

– for nu kommer fruen iført ærmeskånere, forklæde, kost og spand – uelegant afbrudt af snotnæse, mavepiner og en snigende feber…

Når jeg ikke kan gøre andet, kan jeg da altid sæbe af… Godt tidsfordriv med en snert af vanvid. Jeg monterer den store Ajax og flytter bjerge af hengemte støvfnug, gamle krummer og underligt udseende småting, som jeg ikke vil tænke yderligere over hvad er. Stakken af kogebøger bliver endevendt og de fleste kasseret. Boghvedegryn? Sveskegrød? Ud! Kreativiteten vil ingen ende tage, da jeg når til alt det hjemmesyltede – små hjemmegjorte etiketter og ternet stof-låg. Martha go home…

Tror desværre feberen er ved at være deroppe, hvor der er risiko for uelegante, umotiverede og upraktiske udfald, hvorfor jeg trækker mig tilbage i god ro og orden – jeg vil pleje mig selv resten af dagen…

Ha’ det vidunderligt derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide