0

SÅ HOLD DOG KÆFT!

“Jamen hjemme hos jer spiser man altså også altid i enormt lang tid. Det ville jeg simpelthen ikke kunne holde ud. At sidde så længe over maden hver eneste aften året rundt. Jeg fatter ikke I gider…”

Hundehovede, hallunk, hængebugsvin, hestepære, hidsighedsanfaldgivende pestilens… Så HOLD DOG KÆFT!

Tror hun (veninden) at det er med vores gode vilje, at indtagelse af aftensmaden belejrer minimum 1½ time af den gode sendetid herhjemme? Tror hun?

Tror hun vi sidder der fordi vi elsker at sidde ved spisebordet og filosofere over verden i almindelighed og specielt diskutere priserne på slagtesvin og aktiekurser? Tror hun vi sidder der så længe fordi vi ikke ka’ lade være? Tror hun vi sidder der fordi vi vil genere hende og de andre gæster, som inviteres herhjem? Tror hun vi gør det for at hun skal få ondt i røven af at sidde i vores (ellers meget behagelige) stole?

Vi elsker at sidde ved spisebordet og vende verden med ældste og yngste… Vi elsker at sidde ved spisebordet og diskutere galakser, hyæner og fodpleje…

Hvis vi havde et valg, sad vi garanteret ikke helt så længe ved spisebordet hver aften. Måske ville vi nogle aftener ikke have så meget at diskutere og så ville vi være færdige på ½ time, hvis ikke det var fordi…

Ældste bruger LANG tid på at spise og drikke. Det er hundesvært for ham og det kræver enorme mængder energi at få kroppen til at lystre.

At finde tid og ro til at give ham en god oplevelse med mad prioriteres meget højt. Det er så svært for ham at spise, at det kan tage næsten uendelig lang tid, at få indtaget bare et minimum af kalorier. At give ham kvalitet er min førsteprioritet her i livet og det inkluderer altså, at jeg hellere end gerne lader stakken af vasketøj, madpakkerne og de andre pligter hvile mens vi hygger os med maden…

– SÅ LUK ÆDESPALTEN SØSTER!

Du vil sikkert også kunne lide