7

Substraldranker i al hemmelighed…

– det må være det der gør det. Hvor flasken kommer fra skal jeg lade være usagt, men med det tempo der ligges for dagen, er der helt sikkert kemikalier involveret. Formentligt sundhedsskadelige og måske med risiko for senere at udvikle obskure sygdomme, men kemikalier MÅ det være…

Det kan da ikke være helt normalt vokseværk der får et barn til at vokse 15 cm på en sommer, kan det? Nej, det er umuligt, men ikke desto mindre er det tilfældet herhjemme. Godt nok er det modernesmart med stumpebuks og en rå støvle, når man er 9, men… bukserne skal altså være skruet sammen til det formål, så derfor skal min korte arbejdsdag være anledning til et raid på den nærmeste børnebuksefabrikants lager, hvorfor jeg straks kaster mig ud i racerbilen, trykker speederen i bund og om kort tid vender hjem igen med mindst 5 par bukser til ynglingen…

– hyg dig så længe :-)

Du vil sikkert også kunne lide