8

Overbærende stram i betrækket…

Nu er jeg jo begavet med en skøn mand, så ingen klager på det, men…
Med tålmodighed, overbærenhed og det blinde øje kommer man rigtigt langt og det vil jeg altså skrive under på og også gerne modtage en medalje for…

Herhjemme har vi en stue, som er belastet med ikke mindre end det største skideskur af et TV. Thomson Scenium 44 RW 65 ES – det si’r formentligt ikke ret mange kvinder ret meget, men for lige at have noget at sammenligne med, forestiller jeg mig, at W:A:N:N:A:B:E’s skosamling vil kunne få plads i kabinettet uden de store problemer. Det er MEGA-stort og bestemt ikke pænt, men det virker og de få gange jeg kigger TV, er det ganske fedt at kunne sidde i den anden ende af huset – 25 meter væk – og stadig være i stand til at læse teksterne…

Som om det ikke er mere end rigeligt kors at skulle bære, har drengene herhjemme en hobby, som fordrer mere end almindelig storsind. De er musik-entusiaster og dermed også afhængige af intet mindre end påstået PERFEKT lyd-gengivelse. Bevar mig vel! Jeg syn’s da også de højtalere spiller fantastisk, men mon de virkelig behøver være 2 meter høje?

Jeg tror jeg er ved at blive blød og eftergivende (moden?) på mine gamle dage, for I hører mig ALDRIG klage over nogen af delene. Jeg monterer det blinde øje og færdes glad og gerne i min stue, som aldrig, aldrig, aldrig nogensinde mere kommer til at ligne noget Bo Bedre gider gengive – til gengæld har jeg et par drenge, som HYGGER sig og det er ærlig talt meget mere værd… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide