0

Ka’ du snakke russisk?

image Vi er jule-flittige herhjemme…
Bundet til hjemmets hyggelige arne, er der kun ét at gøre – nemlig være flittig med de ting som kan udføres på matriklen. Vi laver julekort og gavemærker, så nu er vablerne på hastig fremmarch efter klipperiet, så det er tid for at skrive en smule i de kort vi møjsommeligt har tegnet og siden klippet ud. Vores motiv er russiske dukker, som skal pynte på alt vi sender herfra…
Endda en juleuro med dukkerne er det blevet til – den er syndig yndig og ikke et øje er tørt – måske er det i virkeligheden trækvinden fra den åbne terrassedør, som fremkalder tårerne. Vi venter længselsfuldt på at Pjoskar returnerer fra sin sædvanlige runde…

Resten af dagen står i julehyggens tegn, så mon ikke det er i dag vi skal have fundet Grinchen frem fra gemmerne – det bli’r ikke rigtigt jul før vi har set den et par gange…

Du vil sikkert også kunne lide