7

De hæmmede og de frie… øhhh…

Ja, så kom jeg ganske langt omkring. Faktisk først forbi W:A:N:N:A:B:E, for siden via kommentarerne at ende hos dalager, som havde haft prominent besøg af selveste Carl Mar Møller, som i et lyst øjeblik var fremkommet med følgende:

Jackass fest lørdag den 8 maj kl 16 for unge og voksne.
Dit selvværd bygger på hver meget ros du får.
Det er svært at elske sig selv,hvis du føler dig afvist
Kærlighedens veje er uransagelige
Du er det du gør og ikke det du siger
Frihed er noget du må kæmpe dig til
De hæmmede hader de frie
De frie bliver mobbet af de hæmmede

Her synes jeg så at det er på sin plads, at gøre opmærksom på følgende…
Det er ikke virkeligheden at de hæmmede hader de frie.
Det er heller ikke virkeligheden at de frie bliver mobbet af de hæmmede.
Det er til gengæld virkeligheden at nogle mennesker ser sig selv, eller deres værdier som noget ganske overvældende interessant, som absolut må deles med hele verden. Når så hele verden ikke øjeblikkelig samtykker i stilhed eller i bedste fald lader sig dupere helt ud i skoven, kender frustrationen ingen grænser.
Nogle mennesker finder deres egne holdninger/værdier/meninger er så interessante og rigtige, at de ikke anser det for passende hvis andre sætter spørgsmålstegn ved dem. Faktisk kan de blive rigtigt børnehave-sandkasseagtig-sure så. De hader det. De vil bare, at ???de andre??? skal acceptere deres helt igennem geniale og unikke præferencer i en eller anden given sag og ???de andre??? skal i hvert fald ikke driste sig til at stille spørgsmåltegn ved dem – for hvad så? Måske løber de tør for argumenter, eller måske bliver de bare sure over at ???de andre??? ikke kan se hvor fantastiske de er. De bli’r i hvert fald surmulende småbørn og det er sgu ærlig talt anstrengende…

De hæmmede hader ikke de frie. De hæmmede er ikke nødvendigvis hæmmede, men finder bare ikke de frie og deres værdier/meninger/præferencer interessante. Lev med det!

De frie bliver ikke mobbet af de hæmmede. De frie bliver måske stillet til regnskab, ligesom andre ansvarlige voksne. Lev med det!

– Nå, har du så haft en dårlig dag Liselotte?
– Nej, overhovedet ikke, men jeg er pissetræt af selvhøjtidelige mennesker, som ikke ejer virkelighedsfornemmelse og dermed ikke kan fatte, at vi er nogle, som bare ikke finder det interessant. Den er ikke længere… Åh jo… Undskyld… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide