14

Det har været de vildeste to uger

Det har været de vildeste to uger og det afspejler hyppigheden for skriverier herinde også. Denne uge har været særligt krævende. Nyhedsbrev, sygdom og ferie blandt personalet, aftenarrangementer tirsdag, onsdag og torsdag og livet i al almindelighed har krævet sit og jeg har ikke siddet i min sofa med et strikketøj i hænderne før i går, da vi ved 19-tiden endelig landede hjemme på Tjørnevang.

Jeg synes, at det er krævende og jeg er ikke særligt god til at brænde mit lys i begge ender

Nogen klarer sådan et par uger uden at blinke, men jeg er ikke en af dem. Jeg synes faktisk, at det er krævende og jeg bliver slidt af det. Jeg har brug for at lade op. Jeg elsker et rent, ordentligt hjem og jeg fungerer ikke nær så godt i det hjem, vi har været nødt til at lade fungere som transit og ikke meget andet.

Jeg kan lide, at jeg har god tid. Jeg øver konstant min opmærksomhed omkring de rammer, jeg erfaringsmæssigt ved fungerer godt for mig og jeg prøver at skabe dem, der er gode for mig. Jeg holder af ro, plads og luft. Jeg kan lide at lytte til gode historier eller blid musik, når jeg slapper af på mit værelse. Jeg tænder stearinlys, brygger varm te og indretter mig med varm strik om skuldrene og Oskar ved mine fødder på et blødt og lækkert lammeskind. Jeg holder af hans snorken som baggrundsmusik til alting.

Det har været de vildeste to uger

Jeg elsker timerne i eget selskab

Jeg har sådan savnet de timer i eget selskab og med strikkepindene mellem hænderne. Jeg strikker på et strikketøj, som er langsommeligt, ind imellem krævende, fordi der skal tælles og i det hele taget udfordrer min vedholdenhed, fordi det er så uendelig langsomt og fuld af gentagelser, men jeg ved, at det bliver et af de stykker strik, der kommer på min top ti over strik, der virkelig har vist sig at ramme plet og derfor bliver brugt om og om igen.

Tidligt op giver mulighed for nogle timer med strik og stille energi-akkumulering

Denne morgen stod jeg tidligt op. Jeg tændte stearinlys, mens mørket veg for lys. Jeg fandt strikketøj frem, bryggede kaffe og rystede Oskars yndlingsplads på skindet ved mine fødder og imens lyttede jeg til Mariee Sioux.

Jeg genfandt lidt af den ro, jeg har mistet i de sidste to uger. Jeg fik ordnet en del mailkorrespondance, besvaret forskellige spørgsmål og bestilt nogle varer ind imellem lidt af de masker, der stille gled af pindene, mens jeg lyttede til den smukke og blide musik, som lige akkurat der gjorde en dejlig forskel indeni.

Nu genskaber vi både os selv og Tjørnevang

Om et øjeblik vil jeg starte med at rydde op og skabe orden. Bagefter vil jeg gøre rent. Til sidst vil jeg glæde mig til at byde Kenneth velkommen hjem, for ligesom jeg har arbejdet lidt denne formiddag, så er han også på arbejde nede i Garnudsalg, hvor han mødes med et af vores lands store ikoner, når det kommer til strik og design. Jeg glæder mig til at høre mere, når han kommer hjem og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke var helt frisk nok til at være med.

Måske en anden gang … og i stedet får vi et rent og ryddeligt hjem. Det er et godt bytte, hvis du spørger mig. God lørdag til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide