0

At komme på græs…

Når køerne lukkes ud på græs ser man dem tumle kåde afsted. De elsker friheden og snart er de i gang med at nyde. Nyde duften, luften og fornemmelsen af at bestemme selv. Køerne er lukket ud i Ådalen, hvor de nu nyder friheden til at vælge mellem kløver, græs eller fandens mælkebøtte…

image

Jeg havde det næsten som køerne da jeg nede i Ådalen kunne sige til Kenneth, at det var i orden at tage den lange tur omkring fuglesøerne og op forbi køerne vi kunne se ude i horisonten.
Det var bare helt okay at have udsigt til en times spadseretur med Oskar i snor, Kenneth i hånden og Alexander siddende hyggeligt pakket ind i sin dyne, mens vi snusede til forårsaftenen. Vi så ænder, svaner og myg i massevis. Vi lugtede til forårets besnærende dufte og nød i det hele taget årets første aftentur.

For 3 måneder siden kunne jeg ikke have gået den tur om så det gjaldt mit liv. For 3 måneder siden græd jeg ved udsigten til ikke mere at skulle kunne bestemme selv.
I aften gik jeg en tur så lang!
I morgen har jeg ondt, men duftene, lyset, køerne og foråret vil være det hele værd :-)

Du vil sikkert også kunne lide