5

Lidt skvalder har man vel altid…

image

Min søde nabo Leo har et problem. Ikke sådan et stort og massivt af slagsen, men alligevel et som optager en del af hans tid. Hans naboer har noget med skvalder. Altså mest konen derovre. Hun ka’ godt lide det – specielt når det blomstrer.
Hun lader det stå. Hun lader det endda blomstre. Hun går lige forbi det uden tilsyneladende at ænse det. Hun går endda så vidt som til at lade det gro i bunden af hækken. Hækken han deler med hende. Men han undlader ikke at kommentere det – når lejlighed byder sig, altså. Og det gør den jo heldigvis tit…

I morgen laver jeg en pamflet, med billeder og skønskrift. Jeg pynter den med min nyudsprungne skvalderkål. På pamfletten skriver jeg:

Du kan også beslutte bare at nyde den smukke plante. Det gør de fx i USA, hvor skvalderkål er en yndet bunddækkeplante, som kan købes i små potter på planteskolerne.

Du vil sikkert også kunne lide