6

Jeg længes…

image

Jeg har udlængsel. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg længes efter andre himmelstrøg. Ikke de eksotiske, som ellers nok kan trække, men de øde. De smukke og store landskaber, med plads til stilhed og drømme. Plads til refleksion og tanketomme spadsereture på vidder jeg kun kan drømme om, herfra hvor jeg sidder nu.

Jeg længes efter stilhed. Snevejr, spadsereture, røde kinder og en varm ild, når jeg vender hjem igen. Dybe og eftertænksomme snakke i mørket og varm kakao i skumringen. Smid bare et skvæt whisky i.

Jeg drømmer om det skotske højland. Jeg drømmer om en lille hyggelig afkrog af verden, hvor jeg kan nikke venligt til de lokale, spise en solid middag nede på den lokale Pub og ellers bare få lov til at tage mine billeder, læse mine bøger og elske med min smukke mand.

Stik mig bare en weekend og jeg vil være glad. Ganske få dage i snevejr med smuk udsigt, og mulighed for traveture ville gøre underværker. Det er jeg sikker på.

Jeg længes sådan…

Du vil sikkert også kunne lide