1

Send mig en æske…

Der er ikke noget hyggeligere end nogle timer i godt selskab. Jeg har hygget mig med at tøffe rundt på de mange (primært udenlandske) blogs som beskæftiger sig med håndarbejde i en eller anden form. Jeg bli’r så frygteligt inspireret… men i grunden handlede det mest om, at jeg skulle finde nogle templates til forskellige æsker.

Jeg fandt dem. Ikke helt i den form jeg havde tænkt, men hvad er jeg værd, hvis ikke de kan ændres en smule, så de passer til mine ideer. Jeg går i gang om lidt, men skulle du kende en side, hvor der ligger mængder af templates til forskellige æsker, hører jeg MEGET gerne om det.

Inden vil jeg lige, endnu en gang, minde om, at Operation Påskeglad stadig er en mulighed, hvis du endnu ikke har tilmeldt dig. Man skal IKKE være indehaver af en blog for at deltage. Man skal IKKE være andet end et menneske som har lyst til at glæde og glædes, så skynd dig og meld dig – om ikke andet, så for at sikre dig, at jeg har masser af arbejde mandag aften, når der skal tildeles påskepartnere ;-)

Du vil sikkert også kunne lide