8

Fred og idyl…

Alt ?nder fred og idyl hos mig. ?ldste er startet i fritidstilbuddet igen og han nyder det og klarer det forel?big fint. Han er tr?t, men det er i orden, n?r dagen rummer nye indtryk. Han sover.

Yngste er blevet d?deligt uvenner med Malte. Det sker med j?vne mellemrum, men i dag endte parl?bet med, at Malte angiveligt SMED hendes skoletaske ud af d?ren og bad hende f?lge efter. Skulle de nogensinde ende som andet end “venner”, bli’r de en belastning ikke bare for hinanden, men ogs? for deres omgivelser. Hun er dog ved godt mod “…og han er bare enormt blokeret p? min messenger nu. S? ka’ han l?re det!”, er sidste melding, s? hjertesorger kender vi ikke til her p? matriklen. Hurtigt videre…

Svigermor er blevet indlagt med en blodprop i hjernen og nu vil de fleste nok mene, at fred og idyl er st?rke ord at bruge om livet p? Tj?rnevang, men heldigvis er hun sluppet uden m?n og nej, det er ikke fordi jeg hader hende. Jeg er faktisk meget glad for hende og lige nu bare dr?ntaknemmelig over, at hun slap gennem dette her uden m?n. Hun kommer snart hjem igen og s? m? vi vist have hende over til rekreation med hjemmebag, kaffe og hygge.

image

Kaffen st?r klar oppe p? bordet og mens jeg ventede p? vandet, der skulle koge, gik jeg en tur i haven og hentede blomster. Jeg hentede for?vrigt to k?mpestore buketter syrener med ind ogs?. De dufter sk?nt.

image

Jeg slog et sving om terrassens blomster, som skulle vandes og pyntes lidt og hortensia er fantastisk. Farvespektret p? de to jeg har derude lige nu, er ualmindeligt smukt og med det tiltagende tusm?rke i ryggen, tror jeg s? for?vrigt det er tid til en kop kaffe og ingenting…

Du vil sikkert også kunne lide