0

En ny dag truer…

Jeg er endnu en gang oppe og helt alene. Siddende for enden af s?sters spisebord, har jeg f?et carte blanche til lige hvad jeg har lyst til, men morgener er til for at nydes i stilhed, s? det g?r jeg.

Vejret ser vidunderligt ud. Jeg vil mene, at endnu en sommerdag finder vej til hovedstaden (selvom de truer med torden og regn) og naturligvis kan det ikke undre det mindste, at sommeren endelig kommer nu, hvor jeg sidder lukket inde i en anden by, langt fra familien og min dejlige have. Til geng?ld h?rer jeg i min ?resnegl, at haven derhjemme bliver passet grundigt. Mormor har v?ret nede og n?r hun er der, sker der noget p? den front.

Mine unger har det godt selvom yngste af en eller anden grund har besluttet sig for, at hun KUN taler engelsk med mig p? messenger, mens jeg er herovre. Det er ganske underholdende og imponerende hvor godt hun klarer sig p? det sprog, men det er en anelse anstrengende at sende “N? s? godnat skat, for du er vist p? vej i seng” afsted, for at f? svaret “You can’t tell me what do do. You are in Copenhagen. Ha ha.” Hun glemmer vist, at jeg er hjemme igen om ganske f? dage…

Dagen i dag kommer til at indeholde tr?ning i discipliner, som jeg har udf?rt med j?vne mellemrum de sidste mange ?r, men uden det store teoretiske grundlag. Det f?r jeg s? til geng?ld nu og det er sp?ndende at se, hvordan det p?virker mit arbejde.
Det er udmattende. Alene det at skulle sidde stille p? en stol en hel dag og bare lytte er ganske uvant og jeg kan m?rke, at det g?r mig utidig. Jeg har for meget energi, som br?nder inde og n?r det kommer der til, er jeg ikke god til at kapitulere, men bliver s? barnlig, at det er en gru. S? vil jeg bare UD og g?re noget.

Jeg m? t?jle t?lmodigheden, for dagen i dag slutter ogs? f?rst klokken 16. S? skal jeg til geng?ld ud og “g?re noget”, s? jeg kan ikke vente :-)

Du vil sikkert også kunne lide