12

På med Finland

FinnishDesignShop har samlet nogle af Finlands bedste design.

image Jeg faldt øjeblikkelig for stolen her, som sender mig direkte tilbage i min barndom, hvor bl.a. Panton var den nye tids trendsætter og derfor at finde i de fleste hjem i et eller andet omfang.

Jeg husker fornemmelsen af hule, når man sad i en stol som denne her. Fornemmelsen af at kunne gemme sig for hele verden. Fornemmelsen af kradsende uld og støv, som efterhånden havde samlet sig i syningerne. Jeg ville godt have sådan et skjulested igen…

image SuperMarketBag er designet til at rumme mapper eller den bærbare. Den er tegnet med inspiration i den klassiske bærepose, men jeg ville nok ikke slæbe den med i Netto, når jeg skulle foretage mine fredagsindkøb. Den er lige pebret nok til at skulle risikere hul på flødeisen, så den ville nok være reserveret helt andre formål…

Til gengæld ser gryden her ud til at kunne tåle lidt af hvert. I solidt støbejern, er den anvendelig på mit ellers så sarte induktion. Jeg er ved at græmmes over besværet med at finde gode gryder, som fungerer uden at være enormt tunge, så måske er det i virkeligheden mere designet end de praktiske aspekter ved gryden, jeg kan lide.
image
Den minder om en olm tyr. Jeg vil vædde på, at den kan rumme den ondeste texanske chili

Åh… og så var der lige den stribede jakke, regnjakken med det festlige mønster, klassikerne, den anden stol og alt det andet, som næsten altsammen var smukt og anvendeligt, men også kun næsten

Du vil sikkert også kunne lide