8

Så kom det tæt på…

Telefonen ringer og jeg skynder mig at tage den…

– Ja, jeg ringer inde fra Nord. Vi sidder og venter på jer. Kommer I, eller…?
– Kommer?
– Ja, det er jo i morgen tidligt han skal opereres, så forundersøgelsen er vigtig.
– Opereres? Øh… hvem er det lige I vil operere på?
– Alexander. Det er jo i morgen, han skal have lagt mavesonde.

De har glemt at sende indkaldelsen. De har glemt, at det kræver forudgående besked, at møde op inde på sygehuset, men bortset fra det, så er der stadig en lungebetændelse, som ville have forhindret indgrebet.

Det kom tæt på. Det var faktisk nu han skulle have indopereret den mavesonde, som så længe har spøgt herhjemme. Beslutningen traf vi for et stykke tid siden, men siden har vi intet hørt, så vi mente nok, at de ikke nåede det inden efteråret. Det gjorde de så heller ikke, men ikke af de grunde vi havde regnet med. Denne gang er der “bare” uorden i deres interne postsystem.

Vi får snart en ny indkaldelse. Så er det nu. Jeg har stadig ondt i maven…

Du vil sikkert også kunne lide