1

Tak for i dag…

Det sker ikke ofte, men hver gang det sker, kommer jeg rigere fra det. Vi ses alt for sjældent, men sådan er det indenfor mit fag. Vi arbejder mestendels alene og mødes kun med alt for sjældne mellemrum.

I dag skulle vi arbejde sammen. Vi aftalte, at jeg hentede hende på vejen, for det passede med ruten og så er det altså temmelig meget hyggeligere at vre to i bilen, end at sidde alene med kun radioen til underholdning.

Hun er fandens klog. Jeg får altid nye måder at vinkle verden på, når jeg er i hendes selskab. Hun udfordrer min måde at tænke på og det er noget af det jeg holder allermest af ved hende – altså foruden at hun bare altid er knaldgodt selskab. Hun skuffede bestemt heller ikke i dag, så tak for dagen, tankerne og snakken Karen. Lad os gøre det snart igen…

Du vil sikkert også kunne lide