2

Årets julegave

Det kunne jo tænkes, at der var mennesker, som man virkelig havde seriøse planer om at plage med et eller andet obskurt til jul dette herrens år 2005…

Her er den så!
Julegaven der overgår dem allesammen…

image

Få din weblog forvandlet til en indbundet bog, som kan foræres væk i vildskab. BlogBinders tilbyder at forvandle din weblog til en indbundet bog i løbet af kun én uge. Du sender dem bare oplysningerne om dit publiceringsværktøj og din url, hvorefter de sørger for resten. Vupti! Julegaverne er i hus allerede her i starten af oktober…

Jeg må se mig slået på hjemmebane. De understøtter ikke mit gamle, rustne værktøj, men ideen er vældig god. Jeg ville synes, at det var fedt at have en indbundet udgave for hvert år skidtet her har kørt, men jeg lover, at jeg ALDRIG NOGENSINDE ville plage livet af familie og venner med rundhåndet uddeling af samme. Jeg lover det!

Du vil sikkert også kunne lide