13

Lammecurry

Hvorfor er det den dag jeg ikke har appetit, han vælger at lave den lækreste lammecurry? Hvorfor skal det lige være den dag, han synes, at det gode lam skal tages ud af fryseren og skæres op i passende småstykker?

image

Hvorfor skal det være i dag, at der med ødsel hånd brændes karry, ingefær og chili af på en varm pande, som forberedelse til aftenens gastronomiske oplevelse? Hvorfor er det præcis i dag, han vælger at finde den gode, fede kokosmælk frem af gemmerne? Hvorfor er det i dag, vi skal spise jasmin- eller basmatiris, som jeg elsker?

image

Måske handler det om, at han ikke kan lide mig. Måske handler det i virkeligheden om, at han elsker mig og er bekymret over, at jeg ikke har indtaget fast føde siden i forgårs. Han behøver ikke være bekymret. Jeg har lagre, som så rigeligt kan holde mig gående i ind til flere uger…

Du vil sikkert også kunne lide