0

Efter?rsferie og det l?se…

image Kartoffelferien starter i dag. Der er b?rn, som ikke kan vente, men der er garanteret ogs? voksne, som har gl?det sig over udsigten til en efter?rsferie med sol og mulighed for udend?rs liv uden regnt?j og gummist?vler. Jeg ved, at jeg har!

Min efter?rsferie er lige startet. Det er ikke bare en uges ferie vi snakker om. Nej, jeg har faktisk 2 uger, som er sk?nne at tage hul p? sammen med den kop kaffe, som st?r og damper lige her ved siden af.

Det bliver en ferie med masser af tid til hygge sammen med ungerne. Der er ikke lagt planer for ugerne, men n?ste fredag skal Alexander opereres, s? mon ikke tiden inden skal bruges p? hinanden, sjov og ballade og m?ske en forsigtig udflugt eller to.

Kartoflerne m? nogle andre tage op. Vi gider ikke lave andet end lige pr?cis det, som passer os. Vi har dovneferie.

Ahhh…. hvor livet er sk?nt :-)

Du vil sikkert også kunne lide