15

Snevejr!

image Det er fantastisk! Det sner! Den f?rste sne falder i t?tte store fnug og udsigten er plettet, flimrende og periodisk hvid, s? alt er, som det plejer at v?re…

Sneen plejer altid at komme lige omkring min f?dselsdag og ogs? i ?r holder det stik, selvom jeg har v?ret i tvivl, for efter?ret har v?ret mere end mildt. Til geng?ld overraskede det ganske upraktisk for 1 time siden, da jeg skulle k?re Oline i skole.

Hun var som s?dvanlig mere zoombie end barn i morges, s? vi forlod matriklen i hast, alt for sent og alt for sure, fordi vi hele morgenen havde brugt tid p? at irritere hinanden. Hun var irriteret, fordi jeg sk?ldte ud hele tiden. Jeg var irriteret, fordi barnets tophastighed tilsyneladende ikke overstiger en almindelig havesnegls.

Bilen gav os en uvelkommen overraskelse, ved at v?re pakket ind i et t?t lag is, s? det med at m?de til tiden blev en st?rre udfordring end jeg lige havde forestillet mig. Vi n?ede at afise bilen i rimelig grad, men jeg havde en unge siddende p? bags?det, som konstant sagde “Du skal v?re glad for, at politiet ikke ser dig. S? havde du f?et en b?de. Du kan ikke se en skid!”, som opf?lgning p? min uretf?rdige forf?lgelse tidligere p? morgenen. Hun ender i et harem i Sinai ?rkenen, hvis hun ikke passer p?…

image

image

Heldigvis reddede sneen min dag og mit gode hum?r. Jeg ELSKER sne og nu er den her. Kortvarigt, men synligt – jubi…

Du vil sikkert også kunne lide