3

S? fik vi fungus…

Nogle mindes m?ske, at jeg var utilfreds med mine ungers manglende kritiske sans. Det var jo ikke ligefrem fordi jeg fik medhold. Tv?rtimod kickstartede jeg vist en tur ned ad Memory Lane for flere af l?serne, som godt huskede barndommens kalenderlys – som alts? lignede den model vi har i ?r.

Randi og Claus mente bestemt, at der manglede et par svampe for at fuldende billedet, men jeg m?tte melde pas. Jeg havde ingen svampe. Det var bare s? ynkeligt, men kun indtil for et ?jeblik siden…

image

Endnu en gang har Postmand Per v?ret forbi og levere overraskelser. En lille fin kuvert, med mit navn p?, l? og ventede, da jeg kom hjem fra arbejde. Ja, du kan jo se hvad brevet gemte p?…

Er det ikke bare fantastisk :-)

T?nk engang, at Kirstine lige pr?cis vidste, hvad der skulle til for at g?re vores kalenderlys perfekt. De yndigste sm? svampe, som naturligvis ER monteret. Overse venligst, at de er omklamret af daggammelt og indt?rret gr?spl?nemos og ja, der er naturligvis en forklaring p?, at jeg ikke viser toppen af lyset. Vi har ingen kalenderlyspukkel, som vi ellers plejer at have. Vi er foran! Vi skal f?rst br?nde kalenderlys i morgen – og det har kun br?ndt ?n gang. Undskyld og s? lige TUSINDE TAK Kirstine – dit dejlige menneske :-)

Du vil sikkert også kunne lide