2

Det går an…

Jeg har fri i dag. Det er mit held, for med den tid jeg har investeret i denne side det sidste døgn, er det blevet til alt for lidt søvn. Til gengæld er den ved at ligne sig selv igen.

Jeg ved godt, at den hopper og danser lystigt i IE. Jeg bruger selv Firefox, hvor den står knivskarpt, men det hjælper ingenting, når størstedelen af mine læsere stadig anvender IE. Jeg har ingen anelse om, hvordan man tilretter skidtet, så det fungerer optimalt i IE. Jeg har brug for kvalificeret hjælp til den del, men jeg lover, at jeg skal gøre mit bedste for at siden bliver en anelse mere statisk, end den er nu.

Ja, der skete ikke de store forandringer på siden, men det var nu heller ikke meningen. Jeg ville gerne skifte styresystemet ud og det er sket nu, men layout og sidens generelle udseende var jeg tilfreds med, hvorfor den altså stort set er identisk med den jeg havde, da jeg kørte pMachine. Nu kører maskineriet på en base af WordPress og et modificeret K2-theme og naturligvis har jeg, med min store grimme venstrehånd, kastet om mig med mærkelige modificeringer, som måske er skyld i “dansen” jeg omtalte ovenfor. Jeg undskylder altså, men mine talenter rækker ikke til at finde årsagen, så jeg håber på behjertede eksperter, som forbarmer sig over mig…

Foreløbig går det an…

Du vil sikkert også kunne lide