8

Nye briller

Jeg fandt mine nye briller i går. Jeg synes det er svært at finde briller, jeg kan lide. Enten har jeg briller på og så skal det bemærkes, uden de nødvendigvis behøver lige Dame Ednas, eller også har jeg ikke.

Ikke er ved at være slut. Når alting skal holdes ud i en armslængde og alligevel ind imellem er mere end almindeligt tåget, er det vist på tide, at nå til erkendelse af, at det ikke kan betale sig at trække den længere. Jeg ser dårligere og dårligere og brillerne bliver vist snart standard på min næsetip, så et par jeg kan lide, skal findes nu. I går lykkedes det.

RayBan har lavet et stel, som er tilstrækkeligt anderledes og alligevel klassisk nok til, at jeg kan holde det ud i mere end 14 dage. Sort er det naturligvis. Med lidt spræl og en del “stram tante”, så jeg er nok hemmeligt forelsket.

Jeg sender Kenneth ud for at købe det lige om lidt, så det kan skifte plads med de briller jeg i forvejen har og faktisk er glad for. Jeg trænger bare til noget at skifte med, når det skal være på mere permanent basis.

Du vil sikkert også kunne lide