9

Chokoladekomfort

Amerikanerne har et begreb, de kalder “Comfort Food” og selvom mange danskere gør en del i konceptet, så har vi vist ikke fundet en præcis betegnelse for det endnu.

BrownieAltså ud over trøstespisning og det er i grunden så negativt ladet, når man tænker på al den nydelse der ligger gemt i engang imellem at lade sig opsluge af en brownie…

Måske trænger jeg til lidt Comfort Food

I dag har jeg drømt om fede, tunge og massive chokoladebomber. Brownies bagt med enorme mængder fuldfed chokolade, formkager, som er så chokoladetunge, at de falder sammen og bliver klæge i midten og præcis af den grund, bliver ekstra eftertragtede.

En god pæreJeg har drømt om chokoladekager fyldt med valnødder, så store som en knyttet barnehånd. Jeg har drømt om lette chokoladeeclairs, tunge chokoladebunde lagt sammen med moccacreme og jeg har fantaseret om min chokolade- og nøddetærte.

Jeg sank endda så dybt, så jeg endte i overvejelser om en “Klassens Time Chokoladekage” bagt på mindre end en time. Med en aromatisk pære skåret i tynde skiver og arrangeret nydeligt på toppen sammen med en klat flødeskum, ville det også kunne gøre det, mente jeg, men jeg bagte ikke.

Jeg gjorde ikke andet end at fantasere, men i morgen er der atter en dag… og jeg har vist fri…

Du vil sikkert også kunne lide