10

Jeg hoppede lige i…

Fra Nørresundby ad hovedvej 11 mod Aabybro og så til venstre i den store rundkørsel og ud gennem Arentsminde og direkte ind i Halvrimmen kan man køre. Halvrimmen er en halvsøvnig flække man kun kører igennem. Indtil for et par år siden, var den anonym. Helt og aldeles.

Det ændrede sig radikalt, da Nordjyllands største sexshop besluttede sig for at etablere butik på hjørnet af hovedgaden og i samme åndedrag valgte at pryde indgangen med en struttende penis og overklistre hele facaden med neongule plakater med ord som sexlegetøj, påspændingsdildoer, klitorispirrer und so weiter.

Jeg er lige kommet hjem. Træt og uden megen hjernekapacitet konstaterer jeg, at Kenneth ligger inde på sengen og ser nyheder.

– Sparekassen i Halvrimmen er blevet røvet i formiddags.

– Nå da, det var da utroligt, at der er nogen, som har fundet vej til den!

– Mmmm… de røvede den med en dildo henne fra sexshoppen!

Ja, selvfølgelig var det løgn. Den sidste del af historien var i hvert fald. Selvom den var god, historien altså.

Hvor er jeg nem. Og til grin!

Du vil sikkert også kunne lide