14

Tid til ingenting og alting

Efter indtagelse af 40 pandekager – ja, jeg lyver ikke – var ungerne klar til at indtage haven. Der er blevet kørt på traktor, for den slags skal til, når man har muligheden. Græsplænen har lagt ryg til utallige forsøg på at komme over de 15 km/timen, men det er endnu ikke lykkedes nogle af dem.

SÃ¥ spiste de!

Der blev kørt indtil frokost, hvor vi fik endnu flere mennesker på matriklen. Hanne og Preben er i gang med at sælge huset og det betyder, at man ind imellem må forlade eget hjem, men så er det godt at have et i reserve.

Vi er i gang med at lave hegn. Det var for fristende for Preben, sådan at se et par kønsfæller med powertools, så mens Hanne kørte hjem for at redde stumperne efter yngstes vandgang beholdt vi ham og Emma her i haven.

Vi har haft bål, spist marsmellows, til alle var dårlige, drukket saftevand, fundet insekter og spillet vikingespil. Nu er jeg træt af at lege og tager mig en velfortjent pause.

Sjov og ballade

Om et øjeblik returnerer Hanne og yngste og så er det tid for en feminin drink på terrassen, inden vi fyrer op i grillen og gør klar til en omgang fælles aftensmad. Vi skal hygge os, skal vi…

Du vil sikkert også kunne lide