8

Kagetyve

Lige hjemkommet kan jeg konstatere, at der stadig er masser af varer i butikkerne. Der er absolut ingen grund til panik. Alle når det. Jeg er helt sikker. Det allerbedste er, at jeg er sikker på, at vi også når det.

Det absolut vigtigste er med hjem, nemlig juleslikken, som Oline bestemt mente var i fare. Det var nu ikke tilfældet, men nu er det sikret, så der er ro i lejren. På vej ud af butikken faldt jeg over noget, som med sikkerhed kan bringe julelysene frem i øjnene på både Kenneth og Oline, så der røg et par stykker i vognen…

Forkælelse

Nu bagefter kan jeg se, at det var helt og aldeles ufortjent, for der er svundet i mine cookies. Ingen kender noget til det, men jeg er ret sikker på, at det ikke er Oskar. Han er altså ikke vild med dem.

Måske jeg bare selv skulle spise de muffins…

Du vil sikkert også kunne lide