2

Vejret er i top

Vi har lige været i kontakt med venner nede i Nice. Provence ligner sig selv og ikke mindst vejret dernede er helt i top. Når man sidder med gråvejr og 16 grader udenfor, er det godt at høre, at der om mindre end én uge er chancer for det varme og sol igen.

Var

Jeg glæder mig som et lille barn, men jeg er ikke den eneste. Oline er utålmodig i retning af det utålelige og vil gerne i gang med at pakke så hurtigt som muligt. Jeg har forklaret hende, at det ikke er endnu, men det er svært at kapere, når det eneste man vil, er afsted.

Jeg har nu fået hende overtalt til, at ringe til en veninde, som indfinder sig lidt senere. Så skal de hygge sig sammen og imens får vi fred fra plager om svømmebriller, fryseelementer, bøger og slik, soltoppe og fantasier om køreturen derned.

Om lidt vil jeg tage mig sammen og gøre alvor af at rydde lidt op. Bagefter vil jeg sikre mig, at traktementet er i orden til Hanne og Prebens ankomst lidt senere. Vi skal have kaffe, men også masser af snak, som sikkert kommer til at handle en del om, at de flytter lige om lidt, men mon ikke også vi runder Provence.

Hanne og Preben skulle have været med derned i år. Vi havde aftalt, at de endelig skulle med på ferie, men så kom flytningen i vejen. Sådan går livet nogle gange og det er ikke værre, end vi kan se frem til en tur sammen næste år. Måske er det den vi ender med at tale om, for det var noget vi allesammen havde glædet os meget til.

Det er godt at have noget, at glæde sig til. Jeg har så meget :-)

Du vil sikkert også kunne lide