12

Aalborg, jeg savner dig

Jeg er nødt til at minde mig selv om, at det er på nippet til juni. At sommeren er her om et øjeblik. På papiret. I dag siler regnen nemlig ned. Haven er frodig og grøn. Jeg elsker det og jeg elsker regn, men der er også koldt derude. Det er jeg ikke så vild med.

Jeg drømmer om en slentretur i Aalborg. Jeg har et par ærinder i centrum, men det kunne være skønt, hvis vejret var sådan, at jeg kunne nyde og være langsom og ikke målrettet og hurtig. De lover opklaring, men jeg ser den ikke endnu, når jeg spejder mod horisonten. Godt kaffen er varm og tiden med mig lidt endnu. Jeg venter og der tiden an.

Aalborg

Jeg har fået en gave, der skal byttes. Jeg har en anden gave ventende til afhentning. Jeg er temmelig heldig, synes jeg. Der er ingen særlig grund til gaverne. Det gør mig egentlig ekstra glad.

Når ærinder er overstået, er tiden min. Det er en dejlig tanke. Slentreturen gennem byen kunne jeg tænke mig. Det er alt for længe siden sidste gang.

Må din lørdag levne tid til at slentre :-)

Du vil sikkert også kunne lide