9

Indendøre

Udenfor drypper det en smule ind imellem. Alting har gavn af regnen og der dufter fantastisk af våd muld og grøde derude. Det bedste ved sådan en dag er, at man har lov til at opholde sig indendøre.

Det regner lidt

Der er gråt og en smule mørkt, men det indbyder kun til et tændt stearinlys i vinduet, for der skal hygges en smule.

Foran mig ligger endnu en lang dag ved computeren. Jeg har erhvervet mig en opgave, hvor mange timers film skal speakes. Det er sjovt, lærerigt og enormt tidskrævende. Det sidste overraskede mig en del, for hvor svært kunne det nu lige være?

Jeg har fået en enorm respekt for de, som hver eneste dag arbejder med den slags, for det er slidsomt, men heldigvis skægt.

Ellas høstanemone

Når jeg ind imellem skal have en pause, venter en herlig opgave. Jeg har fået en meget fin gave af Ella. Et af hendes smukke malerier skal fremover hænge på min væg, så den helt rigtige plads skal findes. Det er slet ikke let. I første omgang var jeg sikker på, at det skulle hænge lige her, ved siden af mig, så jeg hele tiden kunne nyde det, men jeg er ikke længere så sikker.

Når det hænger her, er det kun mig, som får glæde af det. Andre skal samme fornøjelse, så nu tænkes der i mulige placeringer og det kunne en pause passende bruges til. Så kan jeg samtidig nyde de høstanemoner, som Ella også havde med. De er elegante, luftige og jeg har nu altid været vild med dem, men mosegrisene åd mine og siden har jeg ikke sat nye, for hvorfor ligefrem fodre de skidte knægte, men nu skal det vist snart være.

Ella foreslog en udflugt til Staudemarken. Jeg synes det er en fantastisk idé.

Du vil sikkert også kunne lide