12

Posten bragte en gave

Jeg mødte posten i morges. På vej ud af døren var jeg, men han stoppede mig, for han havde en pakke “som ser morderlig spændende ud, så den vil du garanteret gerne have nu” og det havde han jo så evig ret i.

Laksegl

Med laksegl og sejlgarn så den unægteligt temmelig spændende ud, så jeg tog den med på arbejde. Jeg ville sikkert kunne finde fem minutter, så indholdet kunne afsløres i en fart. Vente på den slags kan jeg jo ikke.

Jeg havnede på gangen, ude foran en låst dør, så tid havde jeg masser af. Jeg vidste jo godt hvad pakken gemte; nemlig Danas stokrosefrø, men farven, den kendte jeg ikke endnu.

Skolegangen

Pakken afslørede en sand rigdom af farver. Der var ikke bare én, men hele ni forskellige farver, som jeg nu slet ikke kan vente med at få sået. I weekenden må de fine frø i jorden, så jeg får fulgt Danas foreskrifter om en omgang kulde, for at få dem til at spire.

Kryds fingre sammen med mig. Jeg vil så gerne, at de lykkes – og tusinde tak Dana, for de mange frø. Jeg havde slet ikke turdet drømme om alle de smukke farver :-)

Du vil sikkert også kunne lide