20

Musik kan redde det meste

Hvis ikke vi havde en 12 års fødselsdag at fejre og et tryksår at pleje, ville jeg have inviteret Kenneth på musik. Jeg ved det ikke er den “ægte” vare, men det er tæt nok på til, jeg ville turde, for oplevelser kan man ikke få nok af og god musik gør glad.

I Huset spiller Raindogs (Celebrating Tom Waits) den 1. september og det ville være alletiders aften for vi elsker begge Tom Waits og har vel også begge plads til lidt nyfortolkning af nogle af hans numre, men den går ikke denne gang Granberg.

Vi bruger Huset alt for lidt. Der er en rigdom af gode kulturelle tilbud derude, men fordi vi lever et liv, som konstant er i forandring, har vi alt for ofte stået med billetter til et arrangement, som ikke blev vores. Vi endte i stedet på hospitalet med en indlæggelse i udsigt. Vi forudbestiller ikke billetter længere. Det er for dyrt og det er for ærgerligt.

Jeg savner at kunne arrangere. Jeg kan lide at være spontan, men jeg savner muligheden for at kunne glæde mig til noget i lang tid inden. Jeg savner, at der var mulighed for at ringe efter en hjælper, som kunne håndtere alle de ting, som kan være svære omkring Alexander, hvis han skulle blive syg.

Jeg savner et ungt menneske, som gider gøre alle de skøre ting med Alexander. Jeg savner en person, som ikke lader sig afskrække af alle de praktiske ting, som skal foregå omkring og med Alexander. Jeg savner en, som kunne agere stand-in, når vi er ved at være slidte. Jeg tror Alexander savner en anden at dele oplevelser med end sine forældre.

Jeg savner aflastning. Jeg har aflastning, men de magter ikke at have Alexander, når han har tryksår og ingen hjælpemidler som fungerer. Det forstår jeg, men jeg savner alligevel, at de magtede det. Jeg tror Alexander savner det.

Jeg savner nogle timer uden ansvaret for den søn jeg elsker så uendelig højt. Jeg føler mig ikke som et skidt menneske af den grund. Jeg føler mig til gengæld magtesløs, for det er umuligt at opfylde vores ønsker, som det er lige nu. Der er ingen personlige hjælpere i udsigt. Der er ingen aflastning i udsigt, men der er heldigvis The White Stripes og når de spiller My Doorbell, danser vi og så går det hele jo alligevel.

Du vil sikkert også kunne lide