0

Slå høns af pind

Så er vi endelig hjemme igen. Jeg nåede at længes, men det var nu sjovt, så længe det stod på. Olines skole havde fødselsdag og en vældig én af slagsen. Vejret holdt og det gjorde jeg også.

Jeg skulle have passet øl- og sodavandsboden, men det viste sig, at der var ansat rigeligt personale, så jeg slap med skrækken. I stedet fik jeg lejlighed til at tage et kig på alle boderne og dem var der mange af.

En af dem var en mosaikbod, hvor man kunne lave sin egen mosaik-flise. Der var et hav af forskellige farver klinker at vælge mellem og med tidens fylde, skal alle de flotte mosaikfliser samles til et større kunstværk til glæde for skolens elever, ansatte og gæster. Jeg glæder mig til at se resultatet af alle de krøllede og kreative hjerner.

Skolefødselsdag

Der var masser af sjove aktiviteter. I år var der fokuseret på gamle lege, så der blev skubbet høns af pind og slået til munken, så det var en lyst. Jeg deltog ikke i nogle af løjerne, men jeg skal love for, at jeg var godt underholdt som tilskuer.

Der var kageboder, madboder, popcorn og drikkevarer, der var sang og sjov og så var der også mulighed for, at få en god snak med de andre forældre.

Der blev leget

På vej hjemad blev vi, på vej nedad Mylius Eriksens Vej, enige om, at vi godt lige kunne bruge en ½ time på en ekstra lille køretur, så vi var omkring Sønder Tranders, Gistrup, Nøvling og Visse, inden vi landede herhjemme.

I Nøvling, som allerede for mange år siden har lidt butiksdøden, stod der pludselig de lækreste varer i vinduet til en nedlagt butik. Lanterner, en smuk sort bænk, lækre puder og andet godt stod og så ganske forkerte ud, der midt i ingenting, men holde øje med det, det må jeg da vist…

Siden hjemkomsten er Oline gået ud af døren, efter at have sat håret og tjekket udseendet 30 gange i spejlet, benægtende at der skulle være lækre drenge i nabolaget. Jeg tror hende ikke, men til gengæld ved jeg, at der ikke går mange minutter inden hun er tilbage, for himlen bliver mørkere for hvert minut der går. Om et øjeblik bryder regnen løs og jeg skal have gang i noget aftensmad. Jeg må hellere…

Du vil sikkert også kunne lide